Το μουσείο των ονείρων της Χαράς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μουσείο των ονείρων της Χαράς

Ελένη Κυτίδου

14.00€ -10% 12.60€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789606163579

 • Κατηγορίες:

  Δοκίμια

 • Έτος κυκλοφορίας

  2023

 • Εκδότης

  Αγγελάκη Εκδόσεις

Η μικρή Χαρά ονειρεύεται ένα αρχαιολογικό μουσείο γεμάτο προσβάσιμο διαδραστικό παιχνίδι! Εκεί όλα τα παιδιά, χωρίς εξαίρεση καμιά, θα μπορούν να γίνουν αρχαιολόγοι πραγματικοί συμμετέχοντας ενεργά σε μια δράση με βιωματική ανασκαφή. Άραγε θα καταφέρει η μελισσούλα η μαγική να βοηθήσει τη φίλη της, τη Χαρά, να ζωντανέψει το μουσείο των ονείρων της έτσι ώστε όλα τα παιδιά να ζήσουν τη διαδικασία της ανασκαφής από κοντά; ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Η διαδικασία της ανασκαφής Εκπαιδευτικές διαδικτυακές δραστηριότητες Επιδαπέδιο παιχνίδι µε τη χρήση Εκπαιδευτικής Ροµποτικής Τραγούδι για τη διαδικασία της ανασκαφής

Εμμανουέλα Κακαβιά (Εικονογράφος)

Η Εμμανουέλα Κακαβιά έχει ολοκληρώσει τρεις εργαστηριακές σχολές βυζαντινής τέχνης (εργαστήρια: Θ. Πέτρου, Δ. Χατζηαποστόλου και Ι. Κόρδη), μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Δημιουργώντας κόμικς: Ιστορία, Γλώσσα, Είδη και Τεχνικές Αφήγησης" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κρατικό πτυχίο σκηνοθεσίας τηλεόρασης, καθώς και πτυχίο της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Κύπρου στον ελληνικό πολιτισμό με κατεύθυνση ιστορία - αρχαιολογία - τέχνη. Από το 2018 είναι μέλος της ΙΒΒΥ ως εικονογράφος. Έχει εργασθεί για την ΕΡΤ, στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτικών Εκπομπών και για ιδιωτικές εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτιστικών Εκπομπών. Φιλοτεχνεί εικόνες βυζαντινής τεχνοτροπίας για ιδιώτες και εικονογραφεί παραμύθια για παιδιά και μεγάλους, πολλά από τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί.

Ελένη Κυτίδου

Ελένη Κυτίδου (Συγγραφέας)

Η Ελένη Κυτίδου είναι απόφοιτος του τμήματος «Διαχείρισης Πληροφοριών» του Α.Τ.Ε.Ι. Καβάλας, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στα τμήματα «Διοικητική Επιστήμη και Πληροφοριακά Συστήματα» του Α.Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ και «Επιστήμες της Αγωγής με κατεύθυνση Ειδική Εκπαίδευση» του ΑΠΚΥ. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα στον τομέα της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης. Συμμετείχε σε συνέδρια ως βαθμολογήτρια εργασιών, ως μέλος της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής αλλά και ως εισηγήτρια σε θέματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Ειδικής Αγωγής. Το 2019 διορίστηκε στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Εκπαιδευτική Ρομποτική στα Κ.Δ.Α.Π. Καβάλας και ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. (Πηγή: "Εκδόσεις Κομνηνός", 2022)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
743
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.529 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση