Το μαύρο μαργαριτάρι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μαύρο μαργαριτάρι

Elizabeth Lowell

Μεταξύ τους υπάρχει μια ανομολόγητη έλξη που θολώνει τη λογική τους. Ο `Αρτσερ όμως είναι ετεροθαλής αδελφός του άντρα της, ο οποίος βρίσκεται νεκρός. Παρά το πόρισμα των αρχών, που αποδίδουν το θάνατό του σε ατύχημα, εκείνη δεν πείθεται. Στην απελπισία της θα προσφύγει στον Άρτσερ ζητώντας του να τη βοηθήσει να βρούν το δολοφόνο αλλά και το "Μπλάκ Τρίνιτι", το υπέροχο και σπάνιο μαργαριταρένιο περιδέραιο που χάθηκε μαζί του.[...]

Φανή Πανταζή

Φανή Πανταζή (Μεταφραστής)

Η Φανή Πανταζή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και ασχολήθηκε πέντε χρόνια με τη διαφήμιση ως κειμενογράφος. Κύρια απασχόλησή της είναι η λογοτεχνική μετάφραση και η συγγραφή. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Έλενα Λαναρά (Υπεύθυνος Σειράς)


Elizabeth Lowell

Elizabeth Lowell (Συγγραφέας)

Η Elizabeth Lowell έχει τιμηθεί με το βραβείο των "Ρομαντικών Συγγραφέων" της Αμερικής. Τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα σε περισσότερα από δεκαπέντε εκατομμύρια αντίτυπα. Παράλληλα, σε συνεργασία με τον άντρα της, γράφει μυθιστορήματα μυστηρίου με ψευδώνυμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
572
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.333 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση