Το μαύρο φως του Απόλλωνος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μαύρο φως του Απόλλωνος

Patri Aime

7.57€ -10% 6.81€

H λέξις `αυτόθι` μαρτυρείται από της αρχαιότητος μέχρι σήμερον και σημαίνει `ευθύς`, `αμέσως`. Στην διαχρονική σημασία του `γνώθι σαυτόν` για τον άνθρωπο, μεγάλη σπουδαιότητα έχει η άμεση ενημέρωσή του, η σύνδεση και η επιστροφή στις ρίζες του. Προς αυτήν την κατεύθυνση ευελπιστεί να συμβάλλη η σε μικρό μέγεθος σειρά βιβλίων με τον γενικό τίτλο `ΑΥΤΟΘΙ`. Οι γνωστοί για την σοβαρότητά τους επιστήμονες και ερευνητές, τα κείμενα των οποίων δημοσιεύονται στην σειρά αυτή, εγγυώνται για την ορθή ενημέρωση και καθιστούν την σειρά `ΑΥΤΟΘΙ` πολύτιμο σύμβουλο κάθε Έλληνα αναγνώστη.
Στο βιβλίο αυτό, ξεκινώντας από το γεγονός ότι το `μαύρο φως` είναι πιο διεισδυτικό από το φως της ημέρας, αναλύεται η προϋπόθεση ενός είδους `καθόδου` στον Άδη, που πρέπει να πραγματωθή προκειμένου κάποιος να μπορέση ύστερα να δη εκεί ευκρινέστερα.
Επίσης αποδεικνύεται πως όποιος θέλει να ανυψωθή στο ανώτερο φως, πρέπει πρώτα να κατέλθη στα βάθη του ίδιου του Είναι του για να συναντήση το τρομερό πρόσωπο του θανάτου. Από την αντιμετώπιση αυτή, όπως ο `μαύρος Απόλλων`, θα μπορέση να ξεπροβάλη πάλι ακτινοβόλος.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γεράσιμος Στουραΐτης (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
115
Διαστάσεις:
18x11
Βάρος:
0.124 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση