Το κρίνο των ουρανών
zoom in

Η ελπίδα για την σωτηρία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια της νεαρής μοναχής Εβεράλδης, που είναι η μυστική προστάτιδα ενός αρχαίου φυτού, γεμάτο αγιοσύνη. Είναι το κρίνο της σύλληψης του Κυρίου και στα χέρια της λειτουργεί σαν θείο δώρο της χάρης Του. Μια απλή επίδειξη της δύναμής του, είναι ικανή για πείσει όλη την ανθρωπότητα. Όμως, μια συνωμοσία διαρρέει το μυστικό της ύπαρξής του και τότε ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό. Σκιές από την αρχαιότητα, πολιτικοί και εκκλησιαστικοί ταγοί, κυριευμένοι από την επιθυμία τους για εξουσία, θα προσπαθήσουν να το αποκτήσουν με κάθε κόστος.

Μια μεσαιωνική επική περιπέτεια, στα πιο σκοτεινά σημεία του κόσμου. Ένας θαρραλέος αγώνας μιας χούφτας ανθρώπων, με τον χρόνο και την εξουσία, μέχρι την στιγμή που ένα θαύμα δείχνει ικανό να ανατρέψει τα πάντα.

Μοναδικό τους όπλο, η πίστη.

Γεώργιος Α. Μπίνος

Γεώργιος Α. Μπίνος (Συγγραφέας)

Ο Γεώργιος Μπίνος γεννήθηκε το 1990 στην Όρμα Αριδαίας και τελείωσε το σχολείο του στην Έδεσσα. Σπούδασε Ιστορία και Εθνολογία στην Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή και έπειτα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, στο τμήμα Νομικής. Η πρώτη του συγγραφική ενασχόληση ξεκίνησε σε ιστορικά και διαδικτυακά περιοδικά. Τον Αύγουστο του 2015 εκδίδει το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο: "Όνειρα σε μπλε βαθύ". Το δεύτερο βιβλίο του, "Το κρίνο των ουρανών", ολοκληρώνεται τρία χρόνια αργότερα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
481
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
1.002 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Δεν μου άρεσε καθόλου δυατηχως, έχω διαβάσει πολύ…

★ ★ ★ ★

Δεν μου άρεσε καθόλου δυατηχως, έχω διαβάσει πολύ καλύτερα βιβλία

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 26/02/2019)