Το Φως του Κιρπάλ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το Φως του Κιρπάλ

Ογδόντα επτά συναντήσεις με ερωταπαντήσεις μεταξύ του Σαντ Κιρπάλ Τζι και των μαθητών Του τα έτη 1969-1971.

Kirpal Singh

30.00€ -10% 27.00€

Ο Μυημένος Μαθητής σε Αγωνία
Γνωρίζω πως κάθε ψυχή έχει κάποια προσωπικά προβλήματα, τα οποία αυτός/αυτή αδημονεί να τα παραθέσει στον Διδάσκαλο, ώστε να λάβει τις ευλογίες και την καθοδήγησή Του. Θα πρέπει όμως να σας διαβεβαιώσω πως το πλάνο της ζωής του καθενός μας είναι ήδη προδιαγεγραμμένο από τον Μεγάλο Σχεδιαστή και αυτό που τελικά βλέπουμε και βιώνουμε, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εκτύλιξη του Θείου Σχεδίου, το οποίο εάν ερμηνευθεί ορθά, διαπιστώνουμε πως εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια.
Όμως θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως όλα λειτουργούν προς όφελος αυτών που αγαπούν τον Θεό, και καθώς όλοι εσείς είστε ήδη απευθείας συνδεδεμένοι εσωτερικά με την Δύναμη του Θεού σε Έκφραση, υπόκεισθε στην Χάρη Του και δεν βρίσκεστε κάτω από τον Νόμο (του κάρμα / της δράσης-αντίδρασης). Αυτό ισχύει ως την παραμικρή λεπτομέρεια, και έτσι η δριμύτητα, η ένταση, και η διάρκεια των δοκιμασιών και των αναταράξεων της ζωής, οποιεσδήποτε και αν είναι αυτές, είναι κατάλληλα και με φιλευσπλαχνία και Χάρη ρυθμιστεί, απαλυνθεί και αποδυναμωθεί, από την Διδάσκαλο Δύναμη.
Απλά να έχετε μεγαλύτερη πίστη στην Ανώτερη Δύναμη μέσα σας, καθώς αυτή αναμφίβολα θα συντρέξει προς βοήθειά σας, θα σας καθοδηγήσει σωστά και τελικά θα σας απαλλάξει από φαινομενικά αδιέξοδες καταστάσεις, με τόσο λεπτεπίλεπτο τρόπο, τον οποίο ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
473
Διαστάσεις:
24x16
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση