Το ελληνικό δίλημμα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το ελληνικό δίλημμα

Θ' αγωνισθή ή θ' αφανισθή η Ελλάς;

Ιωάννης Ε. Αντωνόπουλος

12.23€ -10% 11.01€

Τα γεωπολιτικά σχέδια των Μεγάλων της παγκοσμίου εξουσίας θέλουν την Ελλάδα μικρή, πτωχή και άσημη, ξεριζωμένη, αποκομμένη από την ιστορία και την κληρονομία της. Αυτό προωθείται με την οικονομική χρεωκοπία, την εσωτερική διάβρωση, την εξωτερική απομόνωση και τις προκλήσεις των γειτόνων μας.

Θέλουν την Ελλάδα να περιορισθεί μέχρι τον Όλυμπο. Να παραχωρηθεί η Μακεδονία στα Σκόπια και η Θράκη στην Τουρκία ή την Βουλγαρία. Να αυτονομηθεί το Αιγαίο. Να παραχωρηθούν μερικά νησιά στην Τουρκία. Να αυτονομηθεί η Κρήτη. Να διχοτομηθεί κι επισήμως η Κύπρος και να εξαναγκαστούν να φύγουν οι Κύπριοι. Να εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν την αρχέγονη πατρίδα τους οι Αυτόνομοι Έλληνες της Β. Ηπείρου. Και να αποσκοπούν οι Έλληνες από την ιστορία, την κληρονομιά και την γλώσσα των αρχαίων προγόνων μας.

Τα σχέδια είναι σαφή κι έχουν τεθεί σ` εφαρμογή. Από την ενημέρωση και τον πατριωτισμό των Ελλήνων εξαρτάται η μη υλοποίησή τους. Το άμεσο και σκληρό ελληνικό δίλημμα είναι: Θα αγωνισθή ή θα αφανισθή η Ελλάς;

Ιωάννης Ε. Αντωνόπουλος

Ιωάννης Ε. Αντωνόπουλος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
317
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.478 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση