Το εγχειρίδιο του .NET βήμα προς βήμα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το εγχειρίδιο του .NET βήμα προς βήμα

κ.ά.

James M. Conard

Patrick Dengler

Το Εγχειρίδιο του .ΝΕΤ έχει σχεδιασθεί για να σας παρουσιάσει αυτά που είναι απαραίτητα να ξέρετε, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να σας δώσει μια ακριβή εικόνα για το τι είναι το .ΝΕΤ και τι μπορείτε να περιμένετε από τη χρήση του. Απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους χρήστες που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, αλλά και σε επιχειρήσεις που θέλουν να παραμένουν ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η γνώση των τεχνολογιών COM, COM+, ASP και VB, κάποια εμπειρία σε C, C++ ή Java θα ήταν πλεονέκτημα για τον αναγνώστη χωρίς όμως να είναι απαραίτητη για να κατανοήσει τη C# και το .NET.
Το βιβλίο αυτό εξετάζει το .NET Framework με λεπτομέρεια. Εξηγεί τι είναι και τι δεν είναι μέρος του .ΝΕΤ. Εξετάζει πως συνδέονται τα διάφορα μέρη. Καλύπτει το VB.NET και την C# σαν δύο γλώσσες ανάπτυξης του .ΝΕΤ. Παρέχει παραδείγματα για το .ΝΕΤ.

James M. Conard (Συγγραφέας)

O James M. Conard είναι Solutions Champion για την ePartners, μια εταιρεία που ασχολείται με ηλεκτρονικές επιχειρήσεις. Στην ePartners, ο James είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση προγραμματιστών σε τεχνολογίες της Microsoft. Εξειδικεύεται στο COM(+), ADO(.NET), XML, SQL Server και σε σχετικές Microsoft.NET τεχνολογίες σε σχέση με την Visual Basic και έχει γράψει αρκετά βιβλία για την Wrox Press σε αυτά τα θέματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Patrick Dengler (Συγγραφέας)

O Patrick Dengler έχει ασχοληθεί με το Internet από το ξεκίνημά του. Έχει λάβει διάφορες πατέντες για αρχιτεκτονικές βάσεων δεδομένων του Internet.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Brian Francis (Συγγραφέας)

O Brian Francis είναι ο βασικός τεχνικός των Web Kiosk της NCR. Από το γραφείο του στο Duluth της Georgia, ο Brian είναι υπεύθυνος να ενημερώνει την NCR και τους πελάτες της για τις τεχνολογίες και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία Web Kiosk. Έχει δουλέψει εκτενώς με την Wrox Press σαν συγγραφέας και τεχνικός κριτικός. O Brian δουλεύει τώρα σε μερικά νέα βιβλία για την πλατφόρμα .ΝΕΤ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Γκλαβά (Μεταφραστής)

Η Μαίρη Γκλαβά έχει σπουδάσει Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο New York University (Η.Π.Α.) στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Εργάζεται ως αναλύτρια/προγραμματίστρια και έχει υπερ-εικοσαετή εμπειρία διδασκαλίας σε θέματα υπολογιστών σε στελέχη εταιρειών. Επίσης, έχει μεταφράσει πλήθος βιβλίων υπολογιστών, ενώ έχουν εκδοθεί άλλα τρία δικά της βιβλία για προηγούμενες εκδόσεις των Windows και του Office.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
477
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.993 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

★ ★ ★ ★

καλοβββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 27/04/2010)