Το απόλυτο βιβλίο Sudoku 2
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το απόλυτο βιβλίο Sudoku 2

Pete Sinden

Ο Πιτ Σίντεν είναι ο εφευρέτης της SudokuMania - μια πολυσύνθετη εφαρμογή υπολογιστή, που δημιουργεί puzzle αριθμών-σπαζοκεφαλιές για να περνούν οι άνθρωποι ευχάριστα την ώρα τους.
Ανοίξτε λοιπόν το απόλυτο βιβλίο Sudoku και βρείτε τα 401 νέα puzzle Sudoku που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους:
Ανώδυνα, έξυπνα, άγρια, επώδυνα

Ερμιόνη Σακελλαροπούλου (Μεταφραστής)


Pete Sinden (Συγγραφέας)

Ο Πιτ Σίντεν είναι ο εφευρέτης της SudokuMania μία μοναδική και πολυσύνθετη εφαρμογή υπολογιστή, που φτιάχτηκε με μοναδικό σκοπό να δημιουργηθούν puzzle αριθμών-σπαζοκεφαλιές για να περνούν οι άνθρωποι ευχάριστα την ώρα τους. Ως ειδικός στη δημιουργία Ευφυών Συστημάτων, ο Πιτ εφάρμοσε τις γνώσεις του στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και των τεχνικών σχεδιασμού και εξομοίωσης αναλογικών ηλεκτρονικών κυκλωμάτων στη δημιουργία puzzle που συμβαδίζουν απόλυτα με τους κανόνες των αληθινών Sudoku: παιχνίδι, συμμετρία, ομορφιά, μοναδικότητα. Όλα τα Sudoku είναι μοναδικές δημιουργίες και δεν επαναλαμβάνονται ποτέ σε κανένα από τα βιβλία του. Το λογισμικό του χρησιμοποιείται σε περισσότερα από εκατό αμερικανικά πανεπιστήμια. Ο Πιτ Σίντεν είναι διπλωματούχος των Πανεπιστημίων της Οξφόρδης, του University College του Λονδίνου και του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Είναι μάλιστα ανώτερο στέλεχος και έχει διατελέσει διευθυντής σε αρκετές εταιρείες. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
240
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.296 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση