Το αίμα του ποιμνίου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το αίμα του ποιμνίου

Terry Goodkind

Σε ένα φανταστικό κόσμο, που ωστόσο είναι το ίδιο εναργής και αληθινός όσο και ο δικός μας, ο Ρίτσαρντ Ραλ και η Κάχλαν Άμνελ αντιστέκονται στις αρχαίες δυνάμεις που πολιορκούν το Νέο Κόσμο - δυνάμεις τόσο τρομερές, ώστε την τελευταία φορά που είχαν απειλήσει την ανθρωπότητα δεν είχε γίνει δυνατό να αποκρουστούν παρά μόνο με τον αποκλεισμό του Παλαιού Κόσμου, από όπου είχαν προέλθει. Τώρα όμως αυτό το φράγμα έχει καταρρεύσει και ο κόσμος του Ρίτσαρντ και της Κάχλαν πολιορκείται ξανά από τις στρατιές του σκότους.
Κι ενώ ο πόλεμος μαίνεται και η προδοσία στοιχειώνει τις καρδιές των ανθρώπων, μόνο ο Ρίτσαρντ και η Κάχλαν μπορούν να σώσουν τον κόσμο από την ολοκληρωτική καταστροφή.

Αυγουστίνος Τσιριμώκος (Μεταφραστής)


Terry Goodkind

Terry Goodkind (Συγγραφέας)

Ο Terry Goodkind γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ομάχα της Νεμπράσκα το 1949. Ο μυθικός κόσμος του "Ξίφους της Αλήθειας" άρχισε να παίρνει μορφή στο μυαλό του στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν έχτιζε το σπίτι του στα δάση των βορειοανατολικών ΗΠΑ. Ο "Πρώτος Κανόνας του Μάγου" εμφανίστηκε στη σκηνή της φανταστικής λογοτεχνίας το 1994 και έγινε τεράστια επιτυχία. Με τη σειρά του "Ξίφους της Αλήθειας" ο Terry Goodkind καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
404
Διαστάσεις:
23x14
Βάρος:
0.545 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση