Τι να περιμένεις τα πρώτα χρόνια του παιδιού σου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τι να περιμένεις τα πρώτα χρόνια του παιδιού σου

2ος και 3ος χρόνος

Συλλογικό έργο

Arlene Eisenberg

Sandee E. Hathaway

Το βιβλίο περιλαμβάνει πρακτικές πληροφορίες για τα παιδιά σχετικά με την αυτοεκτίμηση τους· τη συναισθηματική, σωματική και κοινωνική ανάπτυξη τους· την πειθαρχία· τις εκκεντρικές συμπεριφορές και τρόπους για να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας μέσα σε όλα αυτά.

Η νηπιακή συμπεριφορά είναι ένα αναπόφευκτο στάδιο. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε την κάθε δύσκολη κατάσταση.

Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει τις απορίες των γονιών, τα ερωτηματικά σχετικά με την ανατροφή, το πώς θα θέσουν τις πιο σωστές βάσεις για το μέλλον και πώς θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός ώριμου και ισορροπημένου παιδιού...

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Arlene Eisenberg (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Sandee E. Hathaway (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Heidi E. Murkoff (Συγγραφέας)

Η Heidi Murkoff είναι η συγγραφέας της σειράς εγκυμοσύνης και γονικών βιβλίων What to Expect, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 38 εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι επίσης η δημιουργός του WhatToExpect.com και της εφαρμογής WhatToExpect, που συμβουλεύονται πάνω από 18 εκατομμύρια μελλοντικοί και νέοι γονείς, και του What to Expect Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στη βοήθεια μητέρων για καλές εγκυμοσύνες, ασφα-λείς τοκετούς και υγιή, χαρούμενα μωρά. Από τη στιγμή που τα βιβλία της σειράς κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού προσφέροντας ανεκτίμητη βοήθεια σε περισσότερα από 70.000 ζευγάρια από την εγκυμοσύνη μέχρι και τα πρώτα βήματα του παιδιού τους.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βίκυ Σαμπετάι (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
1102
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.843 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση