Πακέτο: Τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον (Τι άκουσε η πασχαλίτσα // Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος)
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πακέτο: Τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον (Τι άκουσε η πασχαλίτσα // Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος)

Julia Donaldson

Τι άκουσε η πασχαλίτσα
Στο αγρόκτημα επικρατεί πανδαιμόνιο, με τόσα βελάσματα και κακαρίσματα, γαβγίσματα και χλιμιντρίσματα. Όταν όμως δύο πονηροί κλέφτες αποφασίζουν να κλέψουν την όμορφη αγελάδα, το πιο σιωπηλό και μικροσκοπικό πλασματάκι είναι που θα σώσει την κατάσταση!

Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος
Όταν ο Ζαχαρής, ένα ξύλινο αλογάκι, εύχεται να μπορούσε να δει τον κόσμο, ένας λευκός μονόκερος με μαγικές δυνάμεις τον μεταμορφώνει σε αληθινό άλογο. Όμως, μετά από διάφορες περιπέτειες, ο Ζαχαρής καταλαβαίνει ότι πρέπει να προσέχει τι εύχεται.
Είναι άραγε πολύ αργά για άλλη μια ευχή;

Julia Donaldson

Julia Donaldson (Συγγραφέας)

Η Τζούλια Ντόναλντσον έχει γράψει πολλά επιτυχημένα παιδικά βιβλία, όπως το "Room on the broom" και το βραβευμένο "The Gruffalo", που κέρδισε το Βραβείο Smarties και το Βραβείο Blue Peter για το καλυτερο βιβλίο που διαβάζεται δυνατά. Επίσης, έχει γράψει πολλά παιδικά θεατρικά έργα και τραγούδια, και διευθύνει τακτικά εργαστήρια αφήγησης παραμυθιού και θεατρικά εργαστήρια. Ζει στη Γλασκόβη με το σύζυγό της Μάλκολμ και τους τρεις γιούς της.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Lydia Monks

Lydia Monks (Εικονογράφος)

Η Λίντια Μονκς σπούδασε εικονογράφηση στο Πανεπιστήμιο Κίνγκστον, απ΄ όπου αποφοίτησε το 1994 με άριστα. Έχει κερδίσει το βραβείο Smarties Bronze Award για το /Wish/ Were a Dog και έχει εικονογραφήσει διάφορα παιδικά βιβλία. Οι εικονογραφήσεις της γνωρίζουν αναγνώριση σε ολόκληρο τον κόσμο.


Μάρω Ταυρή (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σετ προϊόντων σε σελοφάν κενού
Διαστάσεις:
25x25
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση