Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση

Όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν

Άννα Πατσούρου

Μητρικός θηλασμός: Μια εμπειρία καταπληκτική για μητέρες και μωρά. Το γεννάς και μετά, αν το βάλεις στο στήθος εγκαίρως, κολλάει εκεί σαν όλη του η ύπαρξη να εξαρτιέται απ΄ αυτό κι εσύ αισθάνεσαι να λιώνεις σταγόνα σταγόνα μέσα του.
Μια εμπειρία καθηλωτική: κουράζεσαι, πιάνεσαι σ΄ όλο σου το σώμα, κλαις, λες «μπα, αποκλείεται να τα καταφέρω», κι αυτό μεγαλώνει, παχαίνουν τα δαχτυλάκια, τα μπουτάκια, μακραίνει, αρχίζουν τα χαμόγελα, οι φωνούλες, οι λοξές ματιές ευγνωμοσύνης καθώς περνούν οι μήνες κι αυτό παραμένει γαντζωμένο στο σώμα σου.
Κι έρχονται δυσκολίες, μυξούλες, πόνοι, δοντάκια κι άλλα διάφορα. Κι αυτό γαντζωμένο. Και σιγά σιγά δε θέλει να θηλάζει όλη την ώρα. Βρίσκει άλλα ενδιαφέροντα, το στήθος γίνεται πια προσωρινό καταφύγιο, μετά μόνο λίγες γλυκές σταγόνες ζωής.
Και έπειτα δε θέλει άλλο να θηλάσει. Εκείνο πάει για άλλες περιπέτειες, με την καρδιά γεμάτη από τη σιγουριά πως αγαπήθηκε στο έπακρο. Κι η μαμά καμαρώνει, αγανακτεί, διαλύεται, φροντίζει, αγαπά.
Καλώς ήλθατε στη μητρότητα.

Στον πρώτο τόμο αυτού του βιβλίου θα διαβάσετε πώς να καταφέρετε να θηλάσετε για όσο καιρό θέλετε, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, την απίστευτη κούραση, τα ξενύχτια και τις αντικρουόμενες γνώμες όλων όσων έχουν άποψη για το μωρό σας, και να το απολαύσετε.
Καλώς ήλθατε στο θηλασμό.

Άννα Πατσούρου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Αγγέλου (Φωτογράφος)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
304
Διαστάσεις:
22x17
Βάρος:
0.932 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ…

★ ★ ★ ★ ★

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ...ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 16/05/2014)