Θεραπευτικός οδηγός στην παιδιατρική πράξη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Θεραπευτικός οδηγός στην παιδιατρική πράξη

Μαρία Εμποριάδου - Πετικοπούλου

20.68€
 • Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789606894404

 • Κατηγορίες:

  Ιατρική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2012

 • Εκδότης

  Εκδόσεις Ροτόντα

Η ταχεία εξέλιξη της Ιατρικής, μας υποχρεώνει να ανανεώνουμε τις γνώσεις μας, γι` αυτό και προβήκαμε στη συγγραφή του `Θεραπευτικού Οδηγού στην Παιδιατρική Πράξη`, με σύγχρονα δεδομένα αντιμετώπισης. Ο Θεραπευτικός αυτός οδηγός, σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει μια συμπυκνωμένη πηγή πληροφοριών αντιμετώπισης των παιδιών που προσέρχονται για εξετάσεις ή νοσηλεία σε Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), Κέντρα Υγείας ή Παιδιατρικά Ιατρεία. Ως εκ τούτου, θα αποτελέσει βοήθημα του Παιδιάτρου, του Ειδικευόμενου της Παιδιατρικής, του Γενικού Ιατρού και του Φοιτητή.
Ευχαριστώ όλους τους συγγραφείς που συνέβαλλαν με την εμπειρία τους στην εγκυρότητα του `Θεραπευτικού Οδηγού στην Παιδιατρική Πράξη`. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την κα. Κατερίνα Χαϊδοπούλου η οποία είχε την επιστημονική επιμέλεια αυτής της έκδοσης, καθώς και τον κ. Ιωάννη Χριστίδη για την προσπάθεια την οποία κατέβαλε στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.
Τέλος, ευχαριστώ το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Παπά, που ανέλαβε το κόστος εκτύπωσης της έκδοσης αυτής.


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Μαρία Εμποριάδου - Πετικοπούλου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
471
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.673 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση