Θέματα εξετάσεων πιστοποίησης ειδικοτήτων πληροφορικής Ι.Ε.Κ.
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Θέματα εξετάσεων πιστοποίησης ειδικοτήτων πληροφορικής Ι.Ε.Κ.

Καλύπτει τις ειδικότητες: Ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, ειδικός εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα

Φώτης Ε. Λαζαρίνης

Βασίλης Τσώνης

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να συμβάλει με ουσιαστικό τρόπο στην επιτυχή αντιμετώπιση των θεμάτων στις εξετάσεις πιστοποίησης των ειδικοτήτων Πληροφορικής των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Απευθύνεται στους καταρτιζομένους των ειδικοτήτων «Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής» και «Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα», αλλά και στους εκπαιδευτές των αντίστοιχων ειδικοτήτων. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των θεματικών περιοχών της επιστήμης της Πληροφορικής, μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς από οποιονδήποτε επιθυμεί να μελετήσει εισαγωγικά και εξειδικευμένα θέματα στο χώρο της Πληροφορικής. Το βιβλίο έχει βασιστεί στα θέματα πιστοποίησης που έχει προτείνει ο ΟΕΕΚ και είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες αντίστοιχες με αυτές που καθορίζει ο αναλυτικός οδηγός σπουδών των Ι.Ε.Κ. στις αντίστοιχες ειδικότητες.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φώτης Ε. Λαζαρίνης (Συγγραφέας)

Ο Φώτης Ελ. Λαζαρίνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Γλασκώβης. Έχει εργαστεί ως μηχανικός λογισμικού και είναι καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ. και ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις του σε διεθνή συνέδρια πληροφορικής και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα ελληνικά περιοδικά εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασίλης Τσώνης (Συγγραφέας)

Ο Βασίλης Τσώνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ιδίου τμήματος στους τομείς: μηχανική όραση και ρομποτική, δίκτυα υπολογιστών και ψηφιακές επικοινωνίες. Έχει εργαστεί ως ερευνητής στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και ως εργαστηριακός βοηθός στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών. Εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ως εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ. Έχει συμμετάσχει με εισήγησή του σε διεθνές συνέδριο Πληροφορικής και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε έγκυρο διεθνές ερευνητικό περιοδικό.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
435
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.908 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση