Τεχνολογία επικοινωνιών Β΄ λυκείου τεχνολογικής κατεύθυνσης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τεχνολογία επικοινωνιών Β΄ λυκείου τεχνολογικής κατεύθυνσης

Φώτης Ε. Λαζαρίνης

Ουρανία Χ. Κουγιουρούκη

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης της Β΄ τάξης του Ενιαίου Λυκείου και αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για το μάθημα "Τεχνολογία Επικοινωνιών".
Η ύλη του διαρθρώνεται σε οκτώ κεφάλαια. Τα έξι πρώτα κεφάλαια αποτελούνται από τις εξής ενότητες:
- Βασικές έννοιες στην αρχή κάθε κεφαλαίου
- Ερωτήσεις θεωρίας με απάντηση
- Ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου με απάντηση
- Ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων ΚΕΕ με αναλυτικές απαντήσεις
- Επαναληπτικές ερωτήσεις κλειστού τύπου
- Κριτήρια Αξιολόγησης
Το έβδομο κεφάλαιο περιλαμβάνει επαναληπτικά Κριτήρια Αξιολόγησης σε όλο το εύρος της ύλης και το όγδοο κεφάλαιο τα θέματα των προαγωγικών εξετάσεων.

Φώτης Ε. Λαζαρίνης (Συγγραφέας)

Ο Φώτης Ελ. Λαζαρίνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Γλασκώβης. Έχει εργαστεί ως μηχανικός λογισμικού και είναι καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ. και ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις του σε διεθνή συνέδρια πληροφορικής και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα ελληνικά περιοδικά εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ουρανία Χ. Κουγιουρούκη (Συγγραφέας)

Η Ουρανία Κουγιουρούκη είναι Φυσικός και επιμορφώτρια ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εισηγήτρια σε σεμινάρια προγραμματισμού και χρήσης υπολογιστών και ως συνεργάτης ΤΕΙ. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 2 βιβλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
265
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.561 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση