Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα

Θέματα πιστοποίησης θεωρητικού τμήματος εξετάσεων Ι.Ε.Κ.

Φώτης Ε. Λαζαρίνης

Ουρανία Χ. Κουγιουρούκη

14.00€ -26% 10.36€

Το βιβλίο περιέχει τα θέματα του θεωρητικού τμήματος πιστοποίησης που έχει προτείνει ο ΟΕΕΚ για την ειδικότητα `Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα` των ΙΕΚ. Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες: Γενικές γνώσεις, Ειδικές γνώσεις. Κάθε ενότητα περιέχει τις απαντήσεις στα θέματα πιστοποίησης.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φώτης Ε. Λαζαρίνης (Συγγραφέας)

Ο Φώτης Ελ. Λαζαρίνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Γλασκώβης. Έχει εργαστεί ως μηχανικός λογισμικού και είναι καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ. και ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις του σε διεθνή συνέδρια πληροφορικής και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα ελληνικά περιοδικά εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ουρανία Χ. Κουγιουρούκη (Συγγραφέας)

Η Ουρανία Κουγιουρούκη είναι Φυσικός και επιμορφώτρια ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εισηγήτρια σε σεμινάρια προγραμματισμού και χρήσης υπολογιστών και ως συνεργάτης ΤΕΙ. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 2 βιβλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
120
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.24 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση