Τελευταίο λιμάνι
zoom in

Ο Φίλιπ Κουίν έχει κάνει τα πάντα ώστε η ζωή του να μοιάζει τέλεια. Έχει πλέον μια επιτυχημένη καριέρα και ένα πολυτελές διαμέρισμα - έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η πρότερη ζωή του στους δρόμους ανήκει στο χθες. Μια ματιά, ωστόσο, στον Σεθ, ένα δεκάχρονο αγόρι, αρκεί για να του θυμίσει ξανά το δικό του δύσκολο παρελθόν.
Όταν ο Φίλιπ ανέλαβε την προστασία του Σεθ, δεν το έκανε παρά μόνο για να τιμήσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα του. Ποτέ δεν περίμενε ότι θα κατέληγε να αγαπήσει το μικρό αγόρι. Τώρα το μέλλον του Σεθ είναι εξασφαλισμένο δίπλα στον Φίλιπ και τους αδελφούς του.
Μέχρι που μια γυναίκα επισκέπτεται την πόλη. Ισχυρίζεται ότι κάνει έρευνα για το επόμενο βιβλίο της. Το πραγματικό αντικείμενο της έρευνάς της, ωστόσο είναι οι αδελφοί Κουίν. Ψύχραιμη, χειραφετημένη αλλά και επιφυλακτική, προκαλεί το ενδιαφέρον του Φίλιπ, που αποφασίζει να ανακαλύψει τα πραγματικά της κίνητρα. Εκείνη όμως κρατά ένα μυστικό που έχει τη δύναμη να απειλήσει την ασφάλεια του Σεθ. Ένα μυστικό που θα μπορούσε να διαλύσει την οικογένεια των Κουίν για πάντα.

Φανή Πανταζή

Φανή Πανταζή (Μεταφραστής)

Η Φανή Πανταζή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και ασχολήθηκε πέντε χρόνια με τη διαφήμιση ως κειμενογράφος. Κύρια απασχόλησή της είναι η λογοτεχνική μετάφραση και η συγγραφή. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Nora Roberts

Nora Roberts (Συγγραφέας)

Η Νόρα Ρόμπερτς έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από εκατό μυθιστορήματα, σαράντα από τα οποία έχουν μπει στη λίστα των μπεστ σέλερ των Τάιμς της Νέας Υόρκης. Επίσης, γράφει αστυνομικές ιστορίες μυστηρίου με το ψευδώνυμο Τζ. Ντ. Ρομπ. Τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει σε περισσότερα από εκατόν είκοσι επτά εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων της εποχής μας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Έλενα Λαναρά (Υπεύθυνος Σειράς)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
412
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.241 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση