Τάλισμαν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τάλισμαν

Κατασκευή και χρήση των μαγικών φυλακτών

Regardie, Israel

20.80€ -11% 18.51€

Ένας αόρατος κόσμος μας περιβάλλει με δυνάμεις που ξεπερνούν ακόμα και τα όρια της πιο ζωηρής φαντασίας. Ο χειρισμός των αστείρευτων αυτών δυνάμεων επιτυγχάνεται με την ισχυρή εστίαση του νου, την άκαμπτη πρόθεση και την ικανότητα ζωηρού οραματισμού. Ωστόσο, παραδοσιακός και ισχυρός `φακός` - με τον οποίο επιτυγχάνεται η εστίαση αυτών των ενεργειών - είναι τα Τάλισμαν ή Μαγικά Φυλαχτά, που αποτελούν την `υψηλή τεχνολογία` του αποκρυφισμού. Όταν σχεδιαστούν κατάλληλα, συσσωρεύουν και προσελκύουν στη ζωή μας τις αστείρευτες ενέργειες της αφθονίας, της δημιουργικότητας, της αρμονίας και της ψυχοσωματικής υγείας. Γίνονται ένας μόνιμος συνδετικός κρίκος, ανάμεσα σε μας και τις ανώτερες διαστάσεις της Δημιουργίας. Βαθύς γνώστης του αποκρυφισμού αλλά και έγκριτος ψυχολόγος, ο Δρ. Ίσραελ Ρεγκάρντιε περιγράφει με μεγάλη σαφήνεια, βήμα προς βήμα, ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού, κατασκευής και φόρτισης των `μαγικών φυλαχτών`. Τα πολλά πρακτικά παραδείγματα, αλλά και οι μοναδικοί για τα ελληνικά δεδομένα Πίνακες Ιεραρχιών και Πλανητικών Αντιστοιχιών, καθώς και τα μοναδικά Ειδικά Παραρτήματα της ελληνικής έκδοσης του παρόντος βιβλίου, το αναδεικνύουν σε πολύτιμο οδηγό για κάθε θεωρητικό ή πρακτικό μελετητή του απόκρυφου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης

Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης (Μεταφραστής)

Ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει αφιερώσει τρεις ολόκληρες δεκαετίες στη συστηματική μελέτη της εσωτερικής φιλοσοφίας και της εναλλακτικής τεχνολογίας.

Regardie, Israel

Regardie, Israel (Συγγραφέας)

Γιος φτωχών εβραίων μεταναστών, ο Ίσραελ Ρεγκούντι γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 17 Νοεμβρίου του 1907. Κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ένας από τους μεγαλύτερους αδελφούς του κατατάχθηκε στο στρατό. Στο στρατολογικό γραφείο τον έγραψαν κατά λάθος ως Ρεγκάρντιε. Έκτοτε όλη η οικογένεια υιοθέτησε τούτο το επώνυμο και το διατήρησε, όταν μετανάστευσε στις Η.Π.Α. το 1921. Ο ΄Ισραελ ήταν τότε 13 χρονών. Από νωρίς ο Ίσραελ έδειξε ενδιαφέρον για το έργο της Ε. Π Μπλαβάτσκι και την ινδουϊστική φιλοσοφία, κάνοντας τη βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου δεύτερο σπίτι του. Γύρω στο 1925 ανακάλυψε ένα βιβλίο που ξεσήκωσε το ενδιαφέρον του, το Βιβλίο 4 του Άλιστερ Κρόουλι. Ο νεαρός Ρεγκάρντιε έγραψε στον Κρόουλι εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του. Τούτη ήταν η αρχή μιας μακράς συνεργασίας του με τον διάσημο Κρόουλι, η οποία κράτησε αρκετά χρόνια, παρά τις αναταράξεις που προκαλούσε η προσωπικότητα του Κρόουλι. Αργότερα, με τη βοήθεια της Ντίον Φόρτσιουν, ο Ρεγκάρντιε έγινε μέλος ενός από τα διάδοχα τάγματα της Χρυσαυγής, του Stella Matutina. Πέθανε στις 10 Μαρτίου του 1985, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο συγγραφικό έργο. Εκτός από το κυρίαρχο έργο του, τη "Χρυσαυγή", έγραψε έργα όπως: "Το Δέντρο της Ζωής", "Η Καββάλα και τα Σύμβολά της", "Η Μεσαία Στήλη", "Ο Μύθος του Άλιστερ Κρόουλι", κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Έτος κυκλοφορίας:
1991
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
62
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.106 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση