ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ TIME THERAPY

Manuel Schoch

17.80€ -11% 15.84€
επεράστε τα τραύματα του παρελθόντος, αναβιώστε τις ξεχασμένες εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας, αποκαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά. . . αυτό σημαίνει άραγε θεραπεία; Σίγουρα όχι, σύμφωνα με το Time Therapy! H αυθεντική, καινούρια, δυναμική θεραπευτική προσέγγιση του Μάνουελ Σοχ εστιάζει σε αυτό που πραγματικά είμαστε: ανθρώπινες υπάρξεις, οι οποίες διαθέτουμε ένα τεράστιο δυναμικό, και μας υπόσχεται ότι η σύνδεση με τα χαρίσματά μας θα φέρει την προσωπική μας ολοκλήρωση, μέσα από το δρόμο της αγάπης. 
Μέσα από τη συστηματική παρατήρηση του ενεργειακού συστήματος του ανθρώπου, για πάνω από τριάντα χρόνια, ο Μάνουελ Σοχ προσφέρει ένα άμεσο και πρακτικό τρόπο για να εκφράσετε το αληθινό δυναμικό των χαρισμάτων σας. Συνδυάζει την ψυχολογία με την πνευματικότητα, δείχνοντας τη σπουδαιότητα της συνειδητότητας, πέρα από το φυσικό σώμα και το νου. Αυτή η διευρυμένη διάσταση της συνειδητότητας, σας οδηγεί πέρα από το φόβο, στην ειρήνη και τη ζωτικότητα, που τόσο πολύ λαχταράμε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η ελευθερία δεν θα έρθει, όταν στέκεστε έξω από την πόρτα της αγάπης, χτυπώντας δειλά και περιμένοντας κάποιον άλλον να την ανοίξει. Η ελευθερία έρχεται όταν ανοίξετε την πόρτα μόνοι σας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία κλειδωμένη πόρτα. Μπορεί να πιστεύετε ότι η μητέρα σας την έκλεισε, αλλά, τελικά, δεν είχε την δυνατότητα να την κλειδώσει και να πετάξει το κλειδί. Ο νους και τα χαρίσματά σας είναι ανεξάρτητα από τις πράξεις των άλλων". (Απόσπασμα από το βιβλίο)
"Είναι ένα βιβλίο που, αντί να το διαβάσεις, σε διαβάζει". (Αναγνώστης)
 

Χριστίνα Σπηλιώτη (Μεταφραστής)


Manuel Schoch

Manuel Schoch (Συγγραφέας)

Ο Μάνουελ Σοχ γεννήθηκε το 1946 στη Λουκέρνη και πέρασε τα έξι πρώτα χρόνια της ζωής του σε ορφανοτροφείο, σε απάνθρωπες συνθήκες. Σε αυτή την κατάσταση σωματικής και ψυχολογικής βίας, έμαθε να βγαίνει από το σώμα του και να γίνεται "πνευματικός βοηθός". Το χάρισμα της ενόρασης τον προστάτευσε να διατηρήσει τον εαυτό του ανέγγιχτο από τις φρικτές εμπειρίες που βίωσε. Ο Μάνουελ Σοχ κατάφερε να αναγνωρίσει τις δυσκολίες των παιδικών του χρόνων ως τον πόνο της γέννησης σε έναν καινούργιο πνευματικό δρόμο. Αυτός, τελικά, ο δρόμος τον οδήγησε να αμφισβητήσει τις κλασικές θεωρίες της ψυχοθεραπείας και να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο χίλινγκ, στον εσωτερισμό, στην πνευματικότητα, τον μυστικισμό και την ψυχολογία. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης δίπλα στον Ιρλανδό χίλερ Μπομπ Μουρ και τη συνάντησή του με δύο σημαντικούς μυστικιστές, τον Ινδό γκουρού Μπάγκβαν Σρι Ραζνί και τον Ινδό σοφό Κρισναμούρτι, ο συγγραφέας δημιούργησε τη δική του ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, που ονόμασε "Time Therapy. O Μάνουελ Σοχ πέθανε στις 10 Οκτωβρίου του 2008.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
ΑΘΗΝΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
288
Διαστάσεις:
22x17
Βάρος:
0.557 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση