Τα πέντε μεγάλα ψέματα του Μπους για το Ιράκ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα πέντε μεγάλα ψέματα του Μπους για το Ιράκ

Christofer Scheer

Robert Scheer

Lakshmi Chaudhry

14.80€ -26% 10.95€

Λίγο πριν ξεκινήσει η εισβολή στο Ιράκ, δύο στους τρεις Αμερικανούς ήταν πεπεισμένοι πως ο Σαντάμ Χουσείν είχε βοηθήσει τους τρομοκράτες στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου - και το 48% συνεχίζει να το πιστεύει. Το 22% των Αμερικανών πιστεύει ότι τελικά βρέθηκαν όπλα μαζικής καταστροφής. «Τα πέντε μεγάλα ψέματα του Μπους για το Ιράκ» είναι μία τεκμηριωμένη καταγγελία της προπαγάνδας που εξασφάλισε στην κυβέρνηση Μπους την υποστήριξη του Κογκρέσου, των ΜΜΕ και της αμερικανικής κοινής γνώμης στον «προληπτικό πόλεμο» και την κατοχή του Ιράκ. Οι συγγραφείς παρακολουθούν τη διαδρομή της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ από τα ερείπια των Δίδυμων Πύργων μέχρι το μεταπολεμικό χάος του Ιράκ και αποκαλύπτουν τους πολιτικούς σχεδιασμούς της κλίκας των νεοσυντηρητικών που κινούν τα νήματα στον Λευκό Οίκο.
Ο Christopher Scheer είναι δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού δικτυακού τόπου alternet.org. Ο Robert Scheer, συνεργάτης των Los Angeles Times και του περιοδικού The Nation, διδάσκει στο τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας και έχει γράψει έξι βιβλία. Ο Lakshmi Chaudhry είναι συντάκτης του alternet.org


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Γιάννα Σκαρβέλη (Μεταφραστής)


Ελευθερία Κοψιδά (Επιμέλεια)


Christofer Scheer (Συγγραφέας)

Ο Christofer Scheer είναι δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού δικτυακού τόπου alternet.org
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert Scheer (Συγγραφέας)

O Robert Scheer είναι συνεργάτης των "Los Angeles Times" και του περιοδικού "The Nation", διδάσκει στο τμήμα Επικοινωνία του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας και έχει γράψει έξι βιβλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Lakshmi Chaudhry (Συγγραφέας)

Ο Lakshmi Chaudhry είναι συντάκτης του alternet.org
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
229
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.335 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση