Τα μυρμηγκοκαμώματα του Μελή 2
zoom in
 • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

 • ISBN:

  9789605647834

 • Κατηγορίες:

  Δοκίμια

 • Έτος κυκλοφορίας

  2019

 • Εκδότης

  Οσελότος

Το πάρτι των μυρμηγκιών έχει μόλις τελειώσει... Φτάνοντας όμως κοντά στην φωλιά τους, αντικρίζουν μια απίστευτη καταστροφή! Τι πρέπει να κάνουν τώρα; Θα τα καταφέρουν να συνεργαστούν και πάλι για να μπουν στη φωλιά τους; Τι μπορούν να κάνουν τα μικρά παιδιά για να μην κινδυνεύουν τα μυρμηγκάκια όταν δουλεύουν;

Εμμανουέλα Κακαβιά (Εικονογράφος)

Η Εμμανουέλα Κακαβιά έχει ολοκληρώσει τρεις εργαστηριακές σχολές βυζαντινής τέχνης (εργαστήρια: Θ. Πέτρου, Δ. Χατζηαποστόλου και Ι. Κόρδη), μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Δημιουργώντας κόμικς: Ιστορία, Γλώσσα, Είδη και Τεχνικές Αφήγησης" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κρατικό πτυχίο σκηνοθεσίας τηλεόρασης, καθώς και πτυχίο της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Κύπρου στον ελληνικό πολιτισμό με κατεύθυνση ιστορία - αρχαιολογία - τέχνη. Από το 2018 είναι μέλος της ΙΒΒΥ ως εικονογράφος. Έχει εργασθεί για την ΕΡΤ, στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτικών Εκπομπών και για ιδιωτικές εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτιστικών Εκπομπών. Φιλοτεχνεί εικόνες βυζαντινής τεχνοτροπίας για ιδιώτες και εικονογραφεί παραμύθια για παιδιά και μεγάλους, πολλά από τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί.

Ειρήνη Αποστολάκη - Κληρονόμου (Συγγραφέας)

Η Ειρήνη Αποστολάκη γεννήθηκε το 1983 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσε και μένει μόνιμα μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αφιερώθηκε στην εκπαιδευτική διαδικασία ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια. Ασχολήθηκε για αρκετό καιρό με την κατ΄οίκον παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων σε παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, αντλώντας έμπνευση από το θαύμα της διάπλασης της παιδικής ψυχής. Το 2009 ίδρυσε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, που λειτούργησε επιτυχώς έως το 2014, οπότε και έκλεισε τον κύκλο του. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια μαθηματικών. Το έμμετρο παραμύθι "Τα μυρμηγκοκαμώματα του Μελή", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Κόκκινη κλωστή δεμένη", είναι το πρώτο παιδικό της βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
38
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.314 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση