Σύγχρονα αγωνίσματα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σύγχρονα αγωνίσματα

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Άννα Αθανασιάδου

4.08€
Τώρα μπορείς να μάθεις πολλά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μερικά Σύγχρονα Αγωνίσματα... παίζοντας! Μέσα στις πολύχρωμες σελίδες μου σε περιμένουν σταυρόλεξα, ακροστιχίδες, κρυμμένες λέξεις, παιχνίδια, κατασκευές, ζωγραφική και πολλές ακόμα δραστηριότητες!

Άννα Αθανασιάδου (Συγγραφέας)

Η Άννα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα έκανε μουσικές σπουδές πιάνου και ανώτερων θεωρητικών στο Απολλώνιο Ωδείο. Παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την ειδική αγωγή και την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών. Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Διδάσκει ...νυχθημερόν στο χώρο της ιδιωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γιατί αγαπά υπερβολικά τους μαθητές της. Διδάσκει επίσης μουσική, γιατί δεν μπορεί να την αποχωριστεί. Είναι πολύ τυχερή, γιατί μπορεί και εκφράζεται μέσα από τις λέξεις, τις εικόνες και τις νότες. Εμπνέεται από τα δυο της αγοράκια και χαμογελά ό,τι κι αν γίνει χάρη στη συμπαράσταση του συζύγου της. Από το 2003 γράφει έμμετρα θεατρικά έργα και τραγούδια για το περιοδικό "Παράθυρο στην Εκπαίδευση".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μιχάλης Κασάπης

Μιχάλης Κασάπης (Εικονογράφος)

Ο Μιχάλης Κασάπης γεννήθηκε στην Κρήτη. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο Ναύπλιο και σπούδασε σχέδιο στην Αθήνα, όπου ζει ως σήμερα. Συνεργάζεται με εταιρίες κινούμενου σχεδίου για παραγωγές ταινιών των εξωτερικού, με διαφημιστικές εταιρίες και διδάσκει κινούμενο σχέδιο και εικονογράφηση σε ιδιωτική σχολή. Η μεγάλη του αγάπη είναι να ντύνει με χρώματα τη φαντασία των παιδιών μέσω της εικονογράφησης παιδικών βιβλίων.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
23
Διαστάσεις:
29χ21
Βάρος:
0.126 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση