Στοιχεία εργατικού δικαίου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στοιχεία εργατικού δικαίου

Σύμβαση εργασίας: Χρονικά όρια εργασίας: Αποδοχές μισθωτών: Ασθένεια μισθωτών: Άδεια μισθωτών: Επίδομα εορτών Χριστούγεννα και Πάσχα: Μισθοδοτική κατάσταση: Εφαρμογές

Γρηγόρης Σ. Μέντης

 • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

 • ISBN:

  9789602868034

 • Κατηγορίες:

  Νομική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2003

 • Εκδότης

  Έλλην

[...] Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές των τμημάτων Οικονομίας και Διοίκησης, στα αυριανά δηλαδή στελέχη των επιχειρήσεων, που η ενασχόλησή τους με εργατικά θέματα αποτελεί καθημερινή πρακτική.
Καταβλήθηκε προσπάθεια να αποφευχθεί ο θεωρητικός πλατειασμός και αναπτύχθηκαν τα ζητήματα εκείνα που συναντώνται στην πράξη.
Όπου χρειάστηκε παρατέθηκαν σχετικά παραδείγματα.
Για τους λόγους αυτούς, το βιβλίο αυτό, εκτός από τον καθαρώς εκπαιδευτικό του προσανατολισμό, που είναι και ο βασικός, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τον συνάδελφο νομικό και τον οικονομολόγο - λογιστή της πράξης, που θα ήθελαν μέσα από ένα πολύ συνοπτικό εγχειρίδιο, μια γρήγορη απάντηση σε όχι ιδιαιτέρως περίπλοκα νομικά προβλήματα του Εργατικού Δικαίου. (από τον πρόλογο της Α΄ έκδοσης)

Γρηγόρης Σ. Μέντης (Συγγραφέας)

Ο Γρηγόρης Μέντης είναι Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, σύμβουλος επιχειρήσεων, καθηγητής ιδιωτικής εκπαίδευσης και εισηγητής σεμιναρίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
182
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.329 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση