Στη θύελλα του πάθους
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στη θύελλα του πάθους

Χρ. Χασιώτης

Η ζωή του Άγγελου, ενός πετυχημένου πλαστικού χειρουργού, είναι οριοθετημένη μεταξύ αυτού που μπορεί να ονομάσει κάποιος επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Ωστόσο, σταδιακά ανακαλύπτει πως ένα κενό αρχίζει να εμφανίζεται στη ζωή του. Πραγματοποιώντας ένα επαγγελματικό ταξίδι θα γνωρίσει τη Δήμητρα. Σταδιακά, η γνωριμία τους θα οδηγήσει σε ένα παράφορο πάθος, ο έλεγχος του οποίου θα αποδειχθεί αδύνατος και για τους δύο. Ο Άγγελος θα οδηγηθεί σε έναν ερωτικό παροξυσμό, πρωτόγνωρο για τον ίδιο, ο οποίος θα διαταράξει πλήρως την ηρεμία της οικογενειακής του ζωής, δίχως όμως αυτό τον ενδιαφέρει αρχικά. Κάποια στιγμή, όμως, ο ίδιος θα οδηγηθεί στο δίλημμα ποιον δρόμο να διαλέξει: αυτόν της παραμονής στη γυναίκα του ή της φυγής μαζί με τη Δήμητρα. Η σύγχυσή του τον οδηγεί σε έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις αλλά και σε συγκρούσεις με τους γύρω του. Κι ενώ ο ίδιος προσπαθεί να βάλει μια τάξη στη ζωή του, ένας εκπληκτικός και απρόσμενος μίτος αποκαλύψεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται ξαφνικά μπροστά του, οδηγώντας σε συγκλονιστικές εξελίξεις που θα τον αιφνιδιάσουν απρόσμενα.

Χρ. Χασιώτης (Συγγραφέας)

Αν για τον κάθε άνθρωπο η εκπλήρωση των επιθυμιών του αποτελεί μια ανάγκη την οποία διακαώς επιθυμεί να ικανοποιήσει, τότε για τον Χρήστο Χασιώτη (λογοτεχνικό ψευδώνυμο) ο μοναχικός δρόμος της συγγραφής αποτελεί μια διέξοδο για να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του πλάθοντας ιστορίες με επίκεντρο τον έρωτα, τα αδιέξοδα του σύγχρονου ανθρώπου, τα άγχη και τους προβληματισμούς του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
445
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.673 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Το προτείνω ανεπιφύλακτα διότι είναι ένα πολύ…

★ ★ ★ ★ ★

Το προτείνω ανεπιφύλακτα διότι είναι ένα πολύ καλό βιβλίο με εξαιρετικό γράψιμο! Κρατά πράγματι αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι και την τελευταία του σελίδα. Θα ήθελα να διαβάσω και άλλα βιβλία αυτού του συγγραφέα. Συγχαρητήρια και πάλι! Άννα Ζαφειρίου

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 16/11/2014)

Εξαιρετικό. Πολύ ωραία γραφή. Μου κράτησε αμείωτο…

★ ★ ★ ★ ★

Εξαιρετικό. Πολύ ωραία γραφή. Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα. Είχα πολύ αγωνία για την εξέλιξη της ιστορίας του ήρωα και για το ποιον δρόμο θα διαλέξει. Ζούσα κι εγώ κάθε λεπτό μαζί του τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Το τελείωσα σε 2 ημέρες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 23/11/2014)

Εξαιρετικό. Πολύ ωραία γραφή. Μου κράτησε αμείωτο…

★ ★ ★ ★ ★

Εξαιρετικό. Πολύ ωραία γραφή. Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα. Είχα πολύ αγωνία για την εξέλιξη της ιστορίας του ήρωα και για το ποιον δρόμο θα διαλέξει. Ζούσα κι εγώ κάθε λεπτό μαζί του τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Το τελείωσα σε 2 ημέρες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Βασιλική

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 23/11/2014)

Ένα καλογραμμένο βιβλίο με άψογη χρήση της…

★ ★ ★ ★ ★

Ένα καλογραμμένο βιβλίο με άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας!!!!! Μία υπόθεση όλο ανατροπές!!!! Από τη στιγμή που το ξεκινάς πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσεις ολόκληρο!! Το προτείνω σε όλους τους αναγνώστες που επιλέγουν ερωτικό μυθιστόρημα και όχι μόνο!!!!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 28/11/2014)