Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στατιστική από τη θεωρία στην πράξη με το SPSS 11.0

Σταμάτης Ν. Ρετινιώτης

25.48€ -11% 22.68€

Η Στατιστική είναι ένα από τα πιο συχνά επιχειρήματα, που χρησιμοποιούνται για την τεκμηρίωση μιας τάσης, ενός κοινωνικού, οικονομικού, ιατρικού κ.λπ. φαινομένου. Με ποιο τρόπο θα μπορούσε ένας ερευνητής γνώστης ή μη της Στατιστικής να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα; Το παρόν βιβλίο παρέχει τη δυνατότητα της γρήγορης εκπαίδευσης και εν συνεχεία πρακτικής εφαρμογής με τη χρήση του δημοφιλούς πακέτου SPSS 11.
-Καλύπτει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του SPSS με αναλυτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων, που παρουσιάζονται στα επί μέρους κεφάλαια.
-Χρησιμοποιεί αρχεία δεδομένων, που προσφέρονται μαζί με το πακέτο, ώστε τα αποτελέσματα να είναι πολύ κοντά σε πραγματικό περιβάλλον.
-Παρουσιάζονται αναλυτικά οι διαδικασίες (procedures) με τις αντίστοιχες επιλογές (options). Μ΄ αυτό τον τρόπο ο ερευνητής έχει πολύπλευρη εικόνα της Στατιστικής ανάλυσης που χρησιμοποιεί, ώστε να διασταυρώνει και να ελέγχει τα παραγόμενα αποτελέσματα.
-Περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των στατιστικών αναλύσεων και δίδεται έμφαση όχι μόνο στην κατανόηση των θεωρητικών εννοιών αλλά και της πρακτικής σημασίας αυτών.
-Έρευνα αγοράς, Κοινωνιολογία, Οικονομετρία, Ιατρική, Ψυχολογία, Φυσική, Οικονομία κ.α. είναι τα επιστημονικά πεδία που θα αποκτήσουν ένα χρήσιμο βοήθημα με τη νέα ενημερωμένη έκδοση του παρόντος βιβλίου.

Σταμάτης Ν. Ρετινιώτης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
475
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.786 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση