Στα ίχνη της χαμένης Ατλαντίδας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στα ίχνη της χαμένης Ατλαντίδας

Το μυστικό ημερολόγιο της θάλασσας

Φίλιππος Μανδηλαράς

Αγγελική Πασσιά

Ο Μιχάλης, η Μάνια, ο Μάριος, η Ρίτα, ο Τέλης και η Σόνια είναι μια παρέα παιδιών που βρίσκονται σε διακοπές σ` ένα παραθαλάσσιο χωριό. Ένα μεσημέρι, η Σόνια άκουσε τη συζήτηση δύο αντρών που μιλούσαν για κάποιο μυστικό ημερολόγιο της θάλασσας, για ένα πλοίο που το έλεγαν «Ναυτίλο», για κάποιον πλοίαρχο Νέμο, καθώς και για ένα μυθικό τόπο που τον έλεγαν Ατλαντίδα. Λίγες μέρες αργότερα, όταν ξημέρωνε η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, η παρέα ξεκίνησε τη ριψοκίνδυνη αναζήτηση του μυστικού ημερολογίου της θάλασσας που την έφερε, απρόσμενα, στα ίχνη της Χαμένης Ατλαντίδας. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φίλιππος Μανδηλαράς

Φίλιππος Μανδηλαράς (Συγγραφέας)

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημιουργήσει μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. ("Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά" cd-rom και εκπαιδευτική μέθοδος, Εκδόσεις Πατάκη 1998 και 2000 αντίστοιχα) και έχει γράψει και εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών στις Εκδόσεις Πατάκη και Φυτράκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αγγελική Πασσιά (Συγγραφέας)

Η Αγγελική Πασσιά γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με τον Φίλιππο Μανδηλαρά στη συγγραφή πολλών βιβλίων για παιδιά όπως: "Ρίγκι το μυρμήγκι", "Ξεγελάσματα", "Μασκαρέματα", που έχουν εκδοθεί από τις Εκδόσεις Φυτράκη, καθώς και στην υλοποίηση του cd-rom και της εκπαιδευτικής μεθόδου της δημιουργικής γραφής για παιδιά. Παράλληλα, ασχολείται με τη μετάφραση λογοτεχνικών κειμένων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Απόστολος Βασιλακάκης (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
105
Διαστάσεις:
22x20
Βάρος:
0.327 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση