Σκέφτομαι Άρα Αισθάνομαι, 2η έκδοση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σκέφτομαι Άρα Αισθάνομαι, 2η έκδοση

Η γνωσιακή συμπεριφορική μέθοδος για την θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους

Christine A. Padesky

Dennis Greenberger

15.00€ -4% 14.40€

[...] Τις τελευταίες δεκαετίες, η γνωσιακή ψυχοθεραπεία έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε περιπτώσεις ασθενών με κατάθλιψη, διαταραχή πανικού, φοβίες, άγχος, θυμό, αγχώδεις διαταραχές, προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, εξάρτηση από τα ναρκωτικά ή το οινόπνευμα, διατροφικές διαταραχές, και όλες τις άλλες δυσκολίες που οδηγούν τους ανθρώπους στους θεραπευτές. Μέσα από αυτό το βιβλίο, οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τις θεμελιώδεις αρχές που κατέστησαν αυτή τη θεραπεία αποτελεσματική για όλα αυτά τα προβλήματα.
Αναμφισβήτητα, το "Σκέφτομαι άρα αισθάνομαι" θα αποτελέσει ορόσημο στην πορεία εξέλιξης της γνωσιακής ψυχοθεραπείας, αφού για πρώτη φορά οι βασικές αρχές της παρουσιάζονται με έναν τόσο σαφή και κατανοητό τρόπο στο ευρύ κοινό. Ο Greenberger και η Padesky έχουν συμπεριλάβει σε αυτό το βιβλίο όλες τις καθοδηγητικές ερωτήσεις, τις συμβουλές, τις τεχνικές και τα «δελτία» που ανέπτυξαν κατά τις κλινικές μελέτες τους, παρέχοντας έτσι τόσο το όχημα όσο και το χάρτη στους ανθρώπους που επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Πρόκειται για ένα σπάνιο και εξαιρετικό βιβλίο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εγχειρίδιο αυτοβοήθειας, όσο και ως συμπληρωματικό βοήθημα στα πλαίσια της ψυχοθεραπείας.
[...] (από τον πρόλογο της αγγλικής έκδοσης)

Ιωάννα Παπαγεωργίου (Μεταφραστής)


Γρηγόρης Μιχάλης (Μεταφραστής)


Τατιάνα Γαλάτουλα (Μεταφραστής)


Christine A. Padesky (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Dennis Greenberger (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πέτρος Σκαπινάκης (Επιμέλεια)


Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο (άγνωστο δέσιμο)
Σελίδες:
346
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
1.1 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Ονομάζομαι Αθηνά και έχω να σας πώ ότι χάρις σε…

★ ★ ★ ★

Ονομάζομαι Αθηνά και έχω να σας πώ ότι χάρις σε αυτό το βιβλίο άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά,εναλλακτικά και μέσω από κάθε δυσκολία να προσπαθήσω να δώ τι μαθαίνω απ αυτήν όχι να στεναχωριέμαι,διότι με την στεναχώρια δεν υπάρχει λύση. Υ.Γ Μου το έκλεψαν στην παραλία ενώ κολύμπαγα και το παραγγέλνω για δεύτερη φορά!!!!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 18/08/2012)