Σκάλες 2
zoom in
91.22€ -10% 82.10€

Τo νέο αυτό βιβλίο για τις Σκάλες /2 εκδόθηκε με σκοπό να δείξει νέες τεχνοτροπίες πάνω στην σκάλα ως αντικείμενο που φορά την αρχιτεκτονική την κατασκευή και την διακόσμηση του χώρου.

Μέσα στον βιβλίο θα βρείτε σε έγχρωμη φωτογράφηση υψηλής ανάλυσης σκάλες παντός τύπου.
Περιλαμβάνει 75 διαφορετικά σχέδια Σκάλας από διάσημους Ιταλούς αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς όπως μεταλλικές , μαρμάρινες , ξύλινες.
Κάθε έργο αναλύεται πλήρως με σχέδια ( προσόψεις - κατόψεις) .
Επίσης μας δίνεται αναλυτικά και όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή κάθε Σκάλας.
Στο τέλους του βιβλίου κάνει εκτεταμένη αναφορά και στα τεχνικά στοιχεία κάθε σκάλας που είδατε μέσα στο βιβλίο.

Το βιβλίο της Σκάλας / 2 είναι συνέχεια του πετυχημένου τίτλου Σκάλες /1 και  μεταφράστηκε σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και αποτελεί πραγματικά ένα εργαλείο για τους μηχανικούς καθώς και για όσους ασχολούνται με τον σχεδιασμό σπιτιών και ειδικότερα σκαλών είτε ιδιωτικού είτε επαγγελματικού χώρου.

Συλλογικό έργο (Φωτογράφος)


Silvio San Pietro (Συγγραφέας)

O Silvio San Pietro είναι αρχιτέκτονας και εκδότης. Γεννήθηκε το 1953 στο Μιλάνο. Το 1980 ίδρυσε το "L΄ Archivolto", ένα συνδυασμό εκδοτικού οίκου, βιβλιοπωλείου και γκαλερί με ειδίκευση στην αρχιτεκτονική και το design, όπου οργανώνονται εκθέσεις και συζητήσεις. Ασχολείται με την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό, τις γραφικές τέχνες και τη φωτογραφία, ενώ τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τις αντίκες και τις συλλογές. Γράφει άρθρα για ειδικευμένα βιβλία και περιοδικά του κλάδου. Από το 1986 έχει δημιουργήσει, συντάξει και δημοσιεύσει περισσότερους από 130 τόμους για τις εκδόσεις "L΄ Archivolto", που πωλούνται σε όλο τον κόσμο και κατανέμονται σε διάφορες συλλογές. Πολλές από τις εκδόσεις αυτές έχουν γίνει διεθνή μπεστ-σέλερ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Paola Gallo (Συγγραφέας)

H Paola Gallo είναι αρχιτέκτονας, ζει και εργάζεται στο Μιλάνο όπου γεννήθηκε το 1963. Είναι Διδάκτορας ιστορίας αρχιτεκτονικής, εκτέλεσε για αρκετά χρόνια ακαδημαϊκές δραστηριότητες παρά της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Μιλάνου ως θεράπων της ύλης αυτής και υπήρξε καθηγητής του Ανωτάτου Ιδρύματος Αρχιτεκτονικής και Design. Δημοσίευσε άρθρα επιστημονικού και διδακτικού χαρακτήρα, συμμετείχε στην πραγματοποίηση εκθέσεων και πολιτιστικών πρωτοβουλιών και πολλαπλών τόμων αναφορικά με την ιστορία του Μιλάνου, την ιστορία των κήπων και τα μουσειακά θέματα. Είναι εκδότης και συγγραφέας πολλαπλών δημοσιεύσεων για τις εκδόσεις L΄ Archivolto αναφερόμενες σε διάφορα θέματα της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Andrew Ellis (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Λάρισα
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
200
Διαστάσεις:
29.7x23
Βάρος:
1.568 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση