Σε βαθιά νερά
zoom in

Τρεις άντρες επέστρεψαν στο πατρικό τους για να τιμήσουν την τελευταία επιθυμία του θετού πατέρα τους: να φροντίσουν τον Σεθ, ένα δεκάχρονο, εγκαταλελειμμένο αγόρι. Από τους τρεις αδελφούς ο Ίθαν ήταν εκείνος που μοιραζόταν το πάθος του πατέρα τους για τη θάλασσα. Πάθος που διοχέτευε πλέον, με επιτυχία, στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής κότερων.
Ανάμεσα στις επιτυχίες του, ωστόσο, κρύβονται οι μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του: ο μικρός Σεθ, που τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, και μια γυναίκα, την οποία ανέκαθεν αγαπούσε αλλά ποτέ δεν πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει δική του.
Πίσω όμως από την ήρεμη, φαινομενικά, πρόσοψη του Ίθαν κρύβεται ένα σκοτεινό και οδυνηρό παρελθόν. Και εκείνος πρέπει να μάθει να βλέπει πέρα από το σκοτάδι, προκειμένου να μπορέσει να δεχτεί τον εαυτό του. Γιατί μέσα στο παρελθόν του Ίθαν βρίσκεται το μέλλον του - η μοναδική ευκαιρία του να βρει την ευτυχία.

Nora Roberts

Nora Roberts (Συγγραφέας)

Η Νόρα Ρόμπερτς έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από εκατό μυθιστορήματα, σαράντα από τα οποία έχουν μπει στη λίστα των μπεστ σέλερ των Τάιμς της Νέας Υόρκης. Επίσης, γράφει αστυνομικές ιστορίες μυστηρίου με το ψευδώνυμο Τζ. Ντ. Ρομπ. Τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει σε περισσότερα από εκατόν είκοσι επτά εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων της εποχής μας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Έλενα Λαναρά (Υπεύθυνος Σειράς)


Πάρης Τορναζάκης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
412
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.242 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση