Σαν περγαμόντο
zoom in
18.00€ -10% 16.20€

Το περγαμόντο είναι φρούτο πικρό. Δεν τρώγεται ωμό και χρειάζεται να γίνει γλυκό για να μπορέσει να φαγωθεί. Παρόλ’ αυτά, διατηρεί ακόμη και τότε την πικρή του επίγευση.

 

Η στιγμή που πας επίσκεψη στο σπίτι συγγενή και το πιατάκι με το γλυκό του κουταλιού περγαμόντο ακουμπάει πάνω στο περίτεχνο σεμέν, χωρίς να το έχεις ζητήσει. Η θεία σε κοιτάει βλοσυρά και περιμένει να φας την πρώτη κουταλιά για να κάτσει ήρεμη πια στον απέναντι καναπέ. Εσύ, θες δε θες, θα το φας. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς άλλωστε.

 

Η ζωή. Η ζωή που δεν επέλεξες. Που σου χαρίζεται χωρίς να σε ρωτάει και ανάλογα με τις καταβολές και τις επιλογές σου, θα είναι εύκολη ή δύσκολη. Θες δε θες, θα τη ζήσεις. Όπως όπως. Θα είσαι εκεί για να δεις ό,τι έχει να σε «κεράσει»· τις πίκρες, τις ομορφιές, τα τρυφερά και τα άγρια στοιχεία της, τα κωμικά και τα τραγικά.

 

Η «θεία-ζωή» στέκεται και πάλι απέναντί σου. Αλληλοκοιτάζεστε. Στα ίσα.

Όλγα Κωστούρου (Συγγραφέας)

Η Όλγα Κωστούρου γεννήθηκε το 1963 στο Θησείο. Για πολλά χρόνια στο χώρο του εμπορίου, δεν πρόφτασε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή που τόσο αγαπάει. Όμως, εμπνεύστηκε από τον άνθρωπο και την καθημερινή του βιοπάλη. Στη γραφή της, περισσότερο την ενδιαφέρει η ανθρώπινη ψυχή και οι καθημερινές στιγμές. Το «Σαν Περγαμόντο» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Σήμερα, ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες και συγκεκριμένα την κβαντική θεραπεία, τόσο σε επίπεδο διδασκαλίας, όσο και ίασης. Είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου για την πνευματική προώθηση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
242
Διαστάσεις:
14x20
Βάρος:
0.353 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση