Σ' αγαπώ, καρδιά μου! Σ' αγαπώ, μαμά μου!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σ' αγαπώ, καρδιά μου! Σ' αγαπώ, μαμά μου!

Νανίνα Ρόδου

Η πιο τρυφερή ιστορία τoυ κόσμου.

Η μητέρα που σκιρτά η καρδιά της όταν πρωταγκαλιάζει το μωρό της, που συγκινείται να το βλέπει στα πρώτα του βήματα, που θέλει να το τυλίξει σε μια κορδέλα γεμάτη χρώματα, αρώματα και γεύσεις της γης και να του τραγουδήσει τα τραγούδια της ζωής.

Το παιδί γεύεται όλα όσα απλόχερα η μητέρα τού προσφέρει, για να ανοίξει κάποια στιγμή τα φτερά του και να πετάξει στο φως...

Κατερίνα Π. Βάγια

Κατερίνα Π. Βάγια (Εικονογράφος)

Η Κατερίνα Π. Βάγια γεννήθηκε στην Άρτα το 1975. Σπούδασε Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία (1992-1998). Έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, καθώς επίσης και ως επιμελήτρια εκθέσεων εικαστικής φύσεως. Έγινε γνωστή με τις εικαστικές της επεμβάσεις πάνω σε τζιν υφάσματα, καθώς και με ατομικές της εκθέσεις. Συνεργάζεται ως καλλιτεχνική επιμελήτρια της Λαϊκής Τράπεζας στα εικαστικά project, όπως ο Ραδιομαραθώνιος, και επιμελήθηκε το εξώφυλλο του ημερολογίου της Λαϊκής Τράπεζας 2003. Έχει εικονογραφήσει τα παιδικά βιβλία "Η Δάφνη" και "Ο Νάρκισσος". Θέματα της ζωγραφικής της είναι οργανικές φόρμες (πεταλούδες και άλλα έντομα) μέσα από μικροσκόπιο.

Νανίνα Ρόδου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
38
Διαστάσεις:
29x24
Βάρος:
0.503 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση