Ψάρια στο γιαλό με πλακάτ και με πανό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ψάρια στο γιαλό με πλακάτ και με πανό

ΜΠΛΕ ΣΕΙΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 4

Άννα Δενδρινού

7.90€ -11% 7.03€

Μια παρέα παιδιών φτιάχνουν πύργους και αμμοπολιτείες στην παραλία, όταν ξαφνικά σηκώνονται πελώρια κύματα, που τους κόβουν την ανάσα. Και τι να δουν; Διάφορα θαλασσινά βγαίνουν στο γιαλό για να διαδηλώσουν με πλακάτ και με πανό!

Ο λόγος της διαμαρτυρίας τους είναι ότι η Ρύπανση και η Μόλυνση έχουν κάνει τη ζωή τους ανυπόφορη μες στη Θαλασσοχώρα. Όμως, το μεγαλύτερο παράπονό τους είναι η ανθρώπινη αδιαφορία. Αυτή είναι που προκαλεί την αλόγιστη καταστροφή του περιβάλλοντος.

Αμέσως τα παιδιά βάζουν τα δυνατά τους για να βρουν μια λύση... ένα μέσο μαγικό. Άραγε θα καταφέρουν να σώσουν τα θαλασσινά και τον πολύτιμο βυθό;

Ένα παραμύθι που στο τέλος γίνεται και παιχνίδι θεατρικό!

Αλέξης Φραγκούλης

Αλέξης Φραγκούλης (Εικονογράφος)

Ο Αλέξης Φραγκούλης γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα όπου και ζει. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρακολούθησε μαθήματα ελευθέρου σχεδίου, ζωγραφικής και εικονογράφησης δίπλα στον πατρινό ζωγράφο Αντρέα Αγγελόπουλο. Το 2006 ως μαθητής συμμετείχε στον 1ο διαγωνισμό COMIX της πόλης με διάκριση στους 100 πρώτους του διαγωνισμού και στους 12ους Παννελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες κερδίζοντας το Α΄ βραβείο Ζωγραφικής Περιφέριας Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων. Από το 2009 είναι δάσκαλος ζωγραφικής και χειροτεχνίας σε παιδιά 4-15 ετών. Ενώ ασχολείται με την εικονογράφηση βιβλίων και δη των παιδικών.Το 2012 κέρδισε το βραβείο του Νέου Καλλιτέχνη στο διαγωνισμό αφίσας του Δήμου Πατρέων για το Πατρινό Καρναβάλι. Το 2014 παρακολούθησε μαθήματα εικονογράφησης με τον γνωστό εικονογράφο Svetlin. Το 2015 εκδόθηκε η πρώτη του εικογραφημένη του δουλειά με τίτλο "Το παράθυρό μας" από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

Άννα Δενδρινού

Άννα Δενδρινού (Συγγραφέας)

Η Άννα Δενδρινού γεννήθηκε και ζει στην Πάτρα. Απόφοιτη του ΑΤΕΙ Πάτρας, εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια παιδιών με νοητική υστέρηση στο Θ.Π.Κ. "Η Μέριμνα", όπου προσφέρει ακόμη εθελοντικά (θεατρικό παιχνίδι). Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια δημιουργικής γραφής παιδικού βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) και αφήγησης λαϊκών παραμυθιών (Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, με την Αγνή Στρουμπούλη), σεμινάρια θεατρικής παιδείας (εργαστήρι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. - ΝΕ.ΛΕ. Αχαΐας) και εμψύχωσης θεατρικού παιχνιδιού (εργαστήρι Θεάτρου Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου), τον κύκλο μαθημάτων "Το θέατρο στα σχολεία" με τον Θωμά Μοσχόπουλο, τη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης στο Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, καθώς και ετήσιο εργαστήρι της Σάσας Βούλγαρη. Έως σήμερα συμμετέχει στο εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού της ομάδας του Λάκη Κουρετζή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
ΠΑΤΡΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
64
Διαστάσεις:
21x14.5
Βάρος:
0.109 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση