Προγραμματισμός με τη C++
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Προγραμματισμός με τη C++

Bjarne Stroustrup

Μια εισαγωγή στον προγραμματισμό από τον εφευρέτη της C++
-Προετοιμασία για προγραμματισμό σε πραγματικές συνθήκες
Το βιβλίο θεωρεί ότι ο τελικός σκοπός σας είναι να συντάσσετε πολύπλοκα προγράμματα, είτε εργάζεστε στον τομέα του λογισμικού ή σε κάποιον άλλο τεχνικό τομέα.
-Εστίαση σε βασικές έννοιες και τεχνικές
Το βιβλίο εξηγεί βασικές έννοιες και τεχνικές πιο αναλυτικά από τους κλασικούς οδηγούς. Αυτή η προσέγγιση σας παρέχει στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο για να προχωρήσετε στη σύνταξη χρήσιμου, σωστού, εύκολα συντηρήσιμου και αποτελεσματικού κώδικα.
-Προγραμματισμός με τη C++ του σήμερα
Το βιβλίο είναι μία εισαγωγή στον προγραμματισμό και ασχολείται τόσο με τον αντικειμενοστραφή όσο και με το γενικό προγραμματισμό. Αποτελεί επίσης έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη γλώσσα προγραμματισμού C++, η οποία είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες που χρησιμοποιούνται σήμερα στον τομέα του λογισμικού. Το βιβλίο παρουσιάζει σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού με τη C++, περιγράφοντας τη βασική βιβλιοθήκη της C++ προκειμένου να απλοποιήσει τις προγραμματιστικές εργασίες.
-Για αρχάριους και για όσους θέλουν να μάθουν κάτι καινούριο
Το βιβλίο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να απευθύνεται σε όσους δεν έχουν προγραμματίσει ποτέ στο παρελθόν και έχει δοκιμαστεί σε περισσότερους από 1000 πρωτοετείς φοιτητές. Ωστόσο, όσοι ήδη εξασκούν τον προγραμματισμό ως επάγγελμα, αλλά και όσοι είναι φοιτητές σε πιο προχωρημένο επίπεδο, θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς ένας αναγνωρισμένος κορυφαίος προγραμματιστής της γλώσσας προσεγγίζει τις βασικές αρχές της τέχνης του.
-Παρέχει ευρεία γνώση
Το πρώτο μισό του βιβλίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαραίτητων εννοιών, τεχνικών σχεδίασης και προγραμματισμού, χαρακτηριστικών της γλώσσας και βιβλιοθηκών. Με όλα αυτά θα μπορείτε να συντάξετε προγράμματα με είσοδο, έξοδο, υπολογισμούς και απλά γραφικά. Το δεύτερο μισό εξερευνά πιο εξειδικευμένα θέματα, όπως επεξεργασία κειμένου και δοκιμές, ενώ παρουσιάζει επίσης άφθονο υλικό αναφοράς. Παρέχεται επίσης πηγαίος κώδικας και συμπληρώματα που θα υποστηρίζουν το έργο σας από το website του συγγραφέα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ελπίδα Κουτσοκέρα (Μεταφραστής)

Η Ελπίδα Κουτσοκέρα είναι μηχανικός λογισμικού.

Bjarne Stroustrup (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
1234
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
2.047 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση