Προγραφικές ασκήσεις και γράμματα για νήπια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Προγραφικές ασκήσεις και γράμματα για νήπια

Βασιλική Κανδήλα - Καραμπάση

13.80€ -10% 12.42€

Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας εμπειρίας και έχει ως σκοπό να δώσει στο παιδί της προσχολικής ηλικίας την δυνατότητα να προσεγγίσει την γραφή και τα γράμματα και να δημιουργήσει διάθεση για γνώση, μέσα από μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα διαδικασία.
Το πρώτο μέρος περιέχει προγραφικές ασκήσεις. Το παιδί προχωρά προοδευτικά από τις πιο απλές στις πιο δύσκολες ασκήσεις.
Στο δεύτερο μέρος τα νήπια έρχονται σε επαφή με τα γράμματα· τα γνωρίζουν, τα χρωματίζουν, μαθαίνουν να τα γράφουν. Ξεκινώντας από τα πιο εύκολα, ως προς τη γραφή γράμματα, τα παιδιά προχωρούν στα πιο δύσκολα.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Βασιλική Κανδήλα - Καραμπάση (Συγγραφέας)

Η Βασιλική Κανδήλα - Καραμπάση γεννήθηκε στην Αύρα Φαρσάλων. Σπούδασε στη Σχολή Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης με υποτροφία και αποφοίτησε το έτος 1978 με βαθμό "Άριστα". Παρακολούθησε επιμορφωτικά μαθήματα στο ΠΕΚ Λάρισας και το πρόγραμμα εξομοίωσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με βαθμό "Άριστα". Υπηρέτησε σε νηπιαγωγεία των νομών Φθιώτιδας, Λάρισας και της ακριτικής Λήμνου. Το 2004 εκδόθηκε το βιβλίο της με τίτλο "Προμαθηματικές έννοιες, σχήματα και αριθμοί για νήπια". Από το 1995 υπηρετεί σε νηπιαγωγεία της Λάρισας όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Λάρισα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
90
Διαστάσεις:
21x29
Βάρος:
0.587 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση