Πρακτικές λύσεις
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρακτικές λύσεις

Ενισχύω τις αντιστάσεις μου, αντιμετωπίζω συγκρούσεις μέσα από 30 έξυπνες στρατηγικές

Μπερνάντο Σταματέας

17.70€ -10% 15.93€
Όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα στην καθημερινή μας ζωή, πάντα έρχεται η ίδια ίδια ερώτηση να μας απασχολήσει: Πώς θα το λύσω; Πώς θα αντιμετωπίσω αυτήν την επίθεση; Πώς θα βγω από αυτό το αδιέξοδο; Πώς θα αντέξω;… Πώς θα…; Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, βιώνουμε αναρίθμητες δυσάρεστες καταστάσεις, μας κατακυριεύουν καταστροφικοί φόβοι, πληγωνόμαστε βαριά από οδυνηρές απώλειες που δεν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε, οι σχέσεις μας με τους άλλους μπορεί να γίνουν έντονα συγκρουσιακές… Έλλειψη κινήτρων, δυσκολία να πάρουμε δραστικές αποφάσεις, αδυναμία να θέσουμε όρια στην επιθετικότητα των άλλων, χαμηλή αυτοεκτίμηση, είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που πραγματεύεται το παρόν βιβλίο του Μπερνάρντο Σταματέας. Σε αυτό θα βρείτε επίσης 30 στρατηγικές-κλειδιά για τα διάφορα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας. Κάθε άσκηση είναι μια πολύ αποτελεσματική πρακτική λύση, είναι μια πηγή θάρρους και εσωτερικής δύναμης για να χτίσετε τις αντιστάσεις σας αποτελεσματικά, μέχρι να πετύχετε τα όνειρά σας.
Ελένη Κεκροπούλου

Ελένη Κεκροπούλου (Μεταφραστής)

Η Ελένη Κεκροπούλου γεννήθηκε στον Ζυγό της Καβάλας, αλλά μεγάλωσε στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας που τα θεωρεί δεύτερη, αγαπημένη πατρίδα της. Σπούδασε Πολιτικές Επιστημές και Νομικά στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών καθώς και ξένες γλώσσες. Επί δεκαοκτώ χρόνια υπήρξε μεταφράστρια λογοτεχνίας, έχουσα με τα φράσει από αγγλικά, γαλλλικά, ισπανικά, πορτοογαλικά και ιταλικά πάνω από διακόσια βιβλία, ενώ έχει μεταγράψει στην νεοελληνική έργα του Πλουτάρχου, του Παρμενίδη και του Πλάτωνα. Έχει βραβευθεί για την μετάφρασή της στο ποιητικό έργο του νομπελίστα Ντερεκ Γουόλκοτ "Όμηρος". Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Χαραλαμπάκο εδώ και εικοσιοκτώ (και πλέον) χρόνια και είναι μητέρα τριών παιδιών, του Παναγιώτη, της Νεφέλης και της Λήδας. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το μυθιστόρημά της "Αγγέλικα η Μαντενούτα" που είναι η δραματική ζωή της Αγγέλικας Νίκλη, της μητέρας του Σολωμού. Τα τελευταία χρόνια, υπηρετεί τις Εκδόσεις Ενάλιος των οποίων είναι ιδρυτικό μέλος.

Μπερνάντο Σταματέας

Μπερνάντο Σταματέας (Συγγραφέας)

Ο Μπερνάντο Σταματέας, είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Θεολογίας και εργάζεται με μεγάλη επιτυχία ως οικογενειακός σύμβουλος και κλινικός σεξολόγος. Δίνει διαλέξεις σε πολλές χώρες του κόσμου ως μέλος της Εταιρείας Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας της Αργεντινής. Τα βιβλία του είναι όλα μπεστσέ- λερ και έχουν βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να βρουν απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
240
Βάρος:
0.368 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση