Πώς να ανακαλύψετε τις προηγούμενες ζωές σας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να ανακαλύψετε τις προηγούμενες ζωές σας

Πώς θα αφυπνίσετε την αρχαία γνώση: Πώς θα αυτο-υπνωτίζεστε εύκολα και ακίνδυνα: Πώς θα αναγνωρίσετε το ταίρι της ψυχής σας

Ted Andrews

15.00€ -30% 10.50€

[. . .] Με το βιβλίο `Πως να ανακαλύψετε τις Προηγούμενες Ζωές σας`, θα διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους η γνώση, για τις προηγούμενες ζωές, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε βαθύτερα τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζετε στην παρούσα ζωή. Μάθετε πως θα σπάσετε τα καταστροφικά πρότυπα του παρελθόντος, πως θα βρείτε το σύντροφο της ψυχής σας, πως θα επεκτείνετε την καρμική σας ανάπτυξη. Ο συγγραφέας Ted Andrews σας διδάσκει ακίνδυνες και εύκολες τεχνικές αναδρομής στο παρελθόν, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία υπνωτιστή.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αντωνέλλα Μουτσοπούλου (Μεταφραστής)


Ted Andrews (Συγγραφέας)

Ο Τεντ Άντριους είναι συγγραφέας και ταυτόχρονα μαθητής και δάσκαλος στο μεταφυσικό και πνευματικό πεδίο. Διδάσκει σε σεμινάρια, συνέδρια και εργάστηρια, και δίνει διαλέξεις πάνω σε θέματα αρχαίου μυστικισμού. Ο Τεντ ασχολείται με την έρευνα σε προηγούμενες ζωές, την αύρα, την αριθμολογία, τα Ταρό και την Καμπαλά, ως μεθόδους για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του εσώτερου δυναμικού του ανθρώπου. Είναι διαισθητικός και έχει επίσης δίπλωμα διάμεσου, υπνωτιστή και βελονιστή. Επίσης, ασχολείται με τη χρήση των βοτάνων στις εναλλακτικές θεραπείες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
168
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.248 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση