Πως μπορείς να μιλάς με τον Θεό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πως μπορείς να μιλάς με τον Θεό

Δημιουργία μιας προσωπικής σχέσης με το Θεό

Paramahansa Yogananda

Είναι πράγματι δυνατόν να απευθυνόμαστε στον Θεό και να παίρνουμε σαφείς απαντήσεις στις προσευχές μας; Στο βιβλίο αυτό, ο Παραμαχάνσα Γιογκανάντα καθοδηγεί τον αναγνώστη ώστε να δημιουργεί προσευχόμενος μια βαθιά και προσωπική σχέση με τη Θεότητα και τον συμβουλεύει να το μελετά κάθε βράδυ λίγο πριν κοιμηθεί. Βασιζόμενος στις προσωπικές του εμπειρίες, ο Παραμαχάνσα Γιογκανάντα προσεγγίζει τον Θεό ως μητέρα των πάντων και μας παροτρύνει να αφουγκραζόμαστε τη Θεϊκή Φωνή σε κάθε διάσταση της Δημιουργίας. ΄Οπως λέγει: "Το μεγαλείο του Θεού είναι μεγάλο. Ο Θεός είναι αληθινός και μπορείς να τον ανακαλύψεις ... Καθώς πορεύεσαι στο μονοπάτι της ζωής".

Paramahansa Yogananda

Paramahansa Yogananda (Συγγραφέας)

Ο Παραμαχάνσα Γιογκανάντα (1893-1952) θεωρείται ευρύτατα ως μια από τις εξέχουσες πνευματικές αρχές της εποχής μας. Γεννήθηκε στην Ινδία, και το 1920 πήγε στις ΗΠΑ, όπου για περισσότερο από τριάντα χρόνια, δίδαξε την αρχαία επιστήμη του διαλογισμού και την τέχνη της ισορροπημένης πνευματικής ζωής. Με το βιβλίο του "Η αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι" και πολλά άλλα βιβλία του, ο Παραμαχάνσα Γιογκανάντα γνώρισε σε εκατομμύρια αναγνώστες την αιώνια σοφία της Ανατολής. Υπό την καθοδήγηση μιας από τις πρώτες και στενότερες μαθήτριές του, της Σρι Ντάγια Μάτα, το πνευματικό και ανθρωπιστικό του έργο συνεχίζεται στην Αδελφότητα για την Αυτογνωσία, τη διεθνή οργάνωση που ίδρυσε το 1920 με σκοπό την εξάπλωση των διδασκαλιών του σε όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Κουτσούκης

Δημήτρης Κουτσούκης (Μεταφραστής)

Ο Δημήτρης Κουτσούκης ασχολείται ενεργά με τον εσωτερισμό επί είκοσι και πλέον χρόνια. Διαλέξεις, σεμινάρια διαλογισμού και αναδρομών σε προηγούμενες ζωές, θεραπείες, ταξίδια με ομάδες αναζητητών σε τόπους δύναμης (Αίγυπτο, Αγίους Τόπους, Ιορδανία, Συρία κ.ά.), μεταφράσεις βιβλίων μεταφυσικής και η συγγραφή αποτελούν τομείς της δραστηριότητάς του.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
51
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.091 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση