Πορτογαλία, Μαδέρα και Αζόρες
zoom in

Πάνω από 1.000 έγχρωμες φωτογραφίες, που έχουν ληφθεί ειδικά για αυτόν τον οδηγό, παρουσιάζουν τα ωραιότερα τοπία της Πορτογαλίας.
Εξαιρετικές διατομές και κατόψεις σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε όλα τα αξιοθέατα -δεν θα χρειαστείτε άλλο σχετικό βοήθημα.
Ο «Οδηγός επιβίωσης» σάς δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις ταχυδρομικές υπηρεσίες και τη χρήση του τηλεφώνου. Τρισδιάστατες εικόνες συνοικιών, οδών και κτηρίων διευκολύνουν τον προσανατολισμό σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christopher Catling (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Susie Boulton (Συγγραφέας)

Η Susie Boulton σπούδασε ιστορία της τέχνης στο Κέμπριτζ. Είναι ανεξάρτητη συγγραφέας ταξιδιωτικών οδηγών και συγγραφέας του οδηγού "Βενετία και Βένετο" της Dorling Kindersley.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Martin Symington (Συγγραφέας)

Ο Martin Symington γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πορτογαλία. Εργάζεται ως συγγραφέας ταξιδιωτικών οδηγών. Συνέγραψε το "New Essential Portugal" και συνεισέφερε στη συγγραφή των οδηγών για τη Μεγάλη Βρετανία και τη Σεβίλη και την Ανδαλουσία της Dorling Kindersley. Γράφει τακτικά για την Πορτογαλία και είναι συνεργάτης της "Daily Telegraph", της "Sunday Telegraph" και άλλων βρετανικών εφημερίδων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Marion Kaplan (Συγγραφέας)

Η Marion Kaplan ζει και εργάζεται στην Πορτογαλία. Συνεργάζεται με περιοδικά και εφημερίδες, έχει γράψει το βιβλίο "The Portuguese" (Viking/Penguin, 1992) και έχει συνεργαστεί στις εκδόσεις "Berlitz Travellers Guide to Portugal" και "Dorling Kindersley: Portugal".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Joe Staines (Συγγραφέας)

Ο Joe Staines είναι ανεξάρτητος συγγραφέας. Είναι συνδημιουργός του οδηγού "Exploring Rural Portugal" (Helm).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert Strauss (Συγγραφέας)

Ο Robert Strauss είναι συγγραφέας ταξιδιωτικών οδηγών και εκδότης. Εργάστηκε για το "Luso-British Institute" στο Πόρτο και έγραψε πολλά έργα για τις εκδόσεις "Lonely Planet" και "Bradt Publications", καθώς και τις αναφορές στην Πορτογαλία στις εκδόσεις "Western Europe" και "Mediterranean Europe" ("Lonely Planet", 1993).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Συλλογικό έργο (Φωτογράφος)


Georgina Matthews (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
480
Διαστάσεις:
22x13
Βάρος:
0.701 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση