Πορεία στη φάτνη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πορεία στη φάτνη

Θεατρικές παραστάσεις: Για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά: Για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό

Χρυσάνθη Σπυροπούλου - Σπανού

8.16€ -23% 6.28€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789603333623

 • Κατηγορίες:

  Θέατρο , Δοκίμια

 • Έτος κυκλοφορίας

  2003

 • Εκδότης

  Γρηγόρη

Το βιβλίο "Πορεία στη φάτνη", εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1996 και βρήκε θερμή υποδοχή από τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Παρουσιάστηκε σαν παράσταση πολλές φορές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της χώρας, πάντα με μεγάλη επιτυχία και ευκολία.
Είναι ένα βιβλίο δοκιμασμένο και διαχρονικό. Καλύπτει όλα τα κενά για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στην πρωτοσχολική και σχολική ηλικία.
Η επανέκδοση αυτή είναι πολύ βελτιωμένη με μερικές τροποποιήσεις, έγχρωμη εικονογράφηση και πρόσθεση καινούριου υλικού. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Χρυσάνθη Σπυροπούλου - Σπανού

Χρυσάνθη Σπυροπούλου - Σπανού (Συγγραφέας)

Η Χρυσάνθη Σπυροπούλου - Σπανού γεννήθηκε στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας. Σπούδασε στο Limburg Γερμανίας κοινωνιολογία - παιδαγωγική και κατέκτησε τον τίτλο της (erziecherin) παιδαγωγού. Εργάστηκε για μια πενταετία ως νηπιαγωγός σε γερμανικό νηπιαγωγείο της πόλης Ludwigshafen. Παράλληλα υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου της πόλης αυτής "Κυριών και Δεσποινίδων" αναπτύσσοντας πολύπλευρη πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα. Κατά τη διαμονή της στη Γερμανία έλαβε μέρος σε πολλά σεμινάρια. Από το 1978 υπηρετεί ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία του Περιστερίου. Το 1990-1 φοίτησε στη Σ.Ε.Λ.Δ.Ε. Αθηνών. Είναι μέλος του Κύκλου Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου και της Εταιρείας Λογοτεχνών. Υπήρξε εκπαιδεύτρια στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
71
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.188 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση