Πολλά χρόνια και καλά. Σύντομος οδηγός για καλή υγεία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πολλά χρόνια και καλά. Σύντομος οδηγός για καλή υγεία

Σύντομος οδηγός για καλή υγεία

David B. Agus

12.14€ -24% 9.23€

Στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να κάνετε ό,τι μπορείτε για την υγεία σας, είτε μάχεστε κάποια ασθένεια αυτή την εποχή είτε όχι. Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να κοιτάξετε προσεκτικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την υγεία και να ανοίξετε το νου σας σε μια αλλαγή οπτικής. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να σηματοδοτήσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.
Το γεγονός και μόνο ότι, παρά τις τόσες συμβουλές που μεταδίδονται καθημερινά στα ΜΜΕ, πρέπει να μας υπενθυμίζουν τι σημαίνει να ζούμε μια υγιή ζωή, μαρτυρά πόσο μπερδεμένοι είμαστε. Αυτό που ελπίζω είναι ότι διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα κερδίσετε όχι μόνο τη γνώση που χρειάζεστε προκειμένου να επωφεληθείτε από την πρόοδο επιστήμης και ιατρικής στις μέρες μας, αλλά και ότι θα αποκτήσετε τη σοφία να ξεχωρίζετε το καλό από το αμφιλεγόμενο, για να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για σας. Ελπίζω επίσης πως το μέλλον σας θα καθορίζεται από τη δύναμη της επιλογής και ότι, όταν αυτό είναι απαραίτητο, αυτό θα σας οδηγήσει σε θεραπευτικά μονοπάτια. Μόνο εσείς μπορείτε να θέσετε τέρμα στην ασθένεια.

Έφη Φρυδά (Μεταφραστής)


David B. Agus

David B. Agus (Συγγραφέας)

Ο δόκτωρ David Β. Agus είναι ένας από τους κορυφαίους ογκολόγους παγκοσμίως, ο γιατρός του Στιβ Τζομπς, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να παρατείνει τη ζωή του.
Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει διακριθεί για τις καινοτομίες που έχει επιφέρει στην ιατρική και τη συμβολή του στις νέες τεχνολογίες που έχουν αλλάξει την αντίληψή μας για την υγεία μας και που έχουν εμπνεύσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ζήσουν περισσότερο και καλύτερα. Χάρη στον μοναδικό του τρόπο προσέγγισης της σχέσης του σώματος με την υγεία και την ασθένεια, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη. Είναι καθηγητής ιατρικής και βιοϊατρικής τεχνολογίας στην Ιατρική Σχολή Κεκ και στην Πολυτεχνική Σχολή Βίτερμπι του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου διευθύνει το Westside Cancer Center [Αντικαρκινικό Κέντρο Γουεστσάιντ] και το  Center for Applied Molecular Medicine [Κέντρο Εφαρμοσμένης Μοριακής Ιατρικής]. Επίσης εμφανίζεται στο δελτίο ειδήσεων του CBS ως σύμβουλος για ιατρικά ζητήματα. Το πρώτο του βιβλίο The End of Illness εκδόθηκε το 2012 και ήταν νούμερο ένα μπεστ σέλερ στη λίστα των New York Times. Το βιβλίο του Πολλά χρόνια και καλά είναι ήδη μπεστ σέλερ αν και κυκλοφόρησε μόλις τον Ιανουάριο του 2014.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
216
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.332 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση