Πόλεμος χωρίς αιτία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πόλεμος χωρίς αιτία

Eric Battut

Τι ζηλευτή ειρήνη επικρατούσε ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες! Οι βασιλιάδες τους ήταν τόσο αγαπημένοι! Τα παιδιά του γαλάζιου βασιλείου έπαιζαν με τα παιδιά του κόκκινου βασιλείου. Ώσπου μια μέρα, για μια ασήμαντη αφορμή, ξεσπάει τρομερός πόλεμος... Ποιο θα είναι το τέλος του;

Ελένη Παπαγεωργίου

Ελένη Παπαγεωργίου (Μεταφραστής)

Η Ελένη Παπαγεωργίου γεννήθηκε τον Μάιο του 1986 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, Popular Literature στο Trinity College του Δουβλίνου και Gestion de Empresas e Instituciones Culturales (Διαχείριση Πολιτιστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών) στο Universidad de Complutense στη Μαδρίτη. Έχει συνεργαστεί στη διοργάνωση των εκδηλώσεων "Μουσικό Χωριό", στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, και συνεργάζεται σε σταθερή βάση με τις εκδόσεις "Μεταίχμιο". Διευθύνει το blog "περί noir" (http://perinoir.blogspot.com), με κείμενά της με κοινό άξονα την αστυνομική λογοτεχνία.

Eric Battut (Συγγραφέας)

Ο Ερίκ Μπατού γεννήθηκε το 1968 στο Σαμαλιέρ της Γαλλίας. Σπούδασε Οικονομικά και Νομικά, καθώς και Καλές Τέχνες στη Λυόν. Έχει γράψει και εικονογραφήσει πολλά βιβλία και έχει τιμηθεί με αρκετά βραβεία παιδικής λογοτεχνίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
24x27
Βάρος:
0.389 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση