Περνώντας το ορόσημο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Περνώντας το ορόσημο

Για καλύτερη κατανόηση της ενέργειας της νέας χιλιετίας

Lee Carroll

Με περισσότερα από 10.000 βιβλία που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά και εκατομμύρια σε 11 γλώσσες σε όλο τον κόσμο, τα βιβλία της σειράς Κρύων μεταφέρουν μηνύματα που ακουμπούν διάφορα επίπεδα επικοινωνίας για τον καθένα.
Οι επιστήμονες παίρνουν ιδέες και πληροφορίες για άγνωστες πτυχές της συμπαντικής επιστήμης. Οι θεραπευτές παίρνουν νέα μηνύματα για θεραπείες. Οι μεταφυσικοί παίρνουν πληροφορίες και συνδέσεις με το αγγελικό πεδίο και οι απλοί αναγνώστες παίρνουν αυτό που είναι το πιο σημαντικό: μια σύνδεση με το γιατί είμαστε εδώ, τι κάνουμε και γιατί μας συμβαίνουν αυτά που μας συμβαίνουν.
Όπως όλα τα βιβλία της σειράς, το κεντρικό θέμα είναι η ανθρώπινη ενδυνάμωση. Οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές για το νοητικό μας αλλά ακόμη πιο σημαντική είναι η αίσθηση ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω, κάτι μεγαλύτερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, αλλά ταυτόχρονα κάτι που δεν μας ξεπερνάει, δεν μας υποβαθμίζει και δεν μας καθιστά ανίσχυρους.
Το "ΚΡΥΩΝ VIII, Περνώντας το Ορόσημο" πρωτοεμφανίστηκε αμέσως μετά την αλλαγή της χιλιετίας, δηλαδή το "ορόσημο", και πολλές από τις πληροφορίες συνδέονται με το τι αναμενόταν να γίνει, τι έγινε και τι θα επακολουθήσει.
Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να βρεθείτε μπροστά σε μια διαφορετική άποψη της ζωής, των εξελίξεων και των κανόνων, όπως τα έχουμε οριοθετήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ζωή Αλεξοπούλου (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
8
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
300
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.518 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση