Περιβαλλοντικά μοντέλα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Περιβαλλοντικά μοντέλα

Τύχη και μεταφορά ρύπων στον αέρα, νερό και έδαφος

Jerald L. Schnoor

39.14€ -20% 31.31€

Το μόνο διδακτικό βιβλίο που συνδυάζει βασικές αρχές Φαινομένων Μεταφοράς και Υδατικής Χημικής Ισορροπίας. Τα "Περιβαλλοντικά μοντέλα" προσφέρουν μια μοναδική σύγχρονη προοπτική για την Ποιότητα του Περιβάλλοντος. Θέτοντας ερωτήσεις κλειδιά σχετικά με την τύχη, τη μεταφορά και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις των χημικών ρυπαντών στο Περιβάλλον, αυτό το ενδογενώς πρακτικό κείμενο δίνει στους αναγνώστες τα σημαντικά εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν τα δικά τους μαθηματικά μοντέλα.
Περιλαμβάνει λεπτομερή παραδείγματα από μία ευρεία περιοχή προβλημάτων ποιότητας νερών - συμβατικών ρυπαντών σε ποτάμια, ευτροφισμού λιμνών και τοξικών οργανικών όπως επίσης και βαρέων μετάλλων τόσο σε επιφανειακά όσο και σε υπόγεια νερά.
Εξετάζει τρέχοντα σφαιρικά θέματα όπως, ατμοσφαιρική εναπόθεση, επικίνδυνα απόβλητα, ρύπανση εδάφους, παγκόσμιες αλλαγές κ.ά.
Περιέχει πάνω από 200 υψηλής ποιότητας εικονογραφήσεις, και προβλήματα ανάπτυξης δεξιοτήτων σε κάθε κεφάλαιο.
Νέο όσον αφορά την προσέγγιση και ευρύ στην έκτασή του η ανάγνωση του βιβλίου "Περιβαλλοντικά μοντέλα" είναι ένα πρέπει για τον μεταπτυχιακό και τον προχωρημένο προπτυχιακό φοιτητή στην επιστήμη και τη Μηχανική του περιβάλλοντος- μία πλούσια, ανεκτίμητη, και υπερθετικά σύγχρονη πηγή.

Βασίλειος Χ. Γκέκας (Μεταφραστής)


Jerald L. Schnoor (Συγγραφέας)

O Jerald L. Schnoor, PhD, PE, DEE Ιδρυματικός Διακεκριμένος Καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο της Iowa. Ο συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων σε περιοδικά ο Δρ. Schnoor έχει διατελέσει Συν-διευθυντής του Κέντρου για την Παγκόσμια και Περιβαλλοντική Έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Iowa από το 1991, και Συν-εκδότης της Wiley-Interscience στη Σειρά Περιβαλλοντική Επιστήμη και Τεχνολογία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
759
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
1.405 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση