Πέρα από τη σκοτεινή πύλη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πέρα από τη σκοτεινή πύλη

Christie Golden

Aaron Rosenberg

Στο τέλος του Δεύτερου Πολέμου, η Συμμαχία απέκρουσε την επίθεση της Ορδής και κατέστρεψε τη Σκοτεινή Πύλη, τη σύνδεση μεταξύ του Αζεροθ και του Ντράινορ, πατρίδας των ορκ. Όμως δύο χρόνια αργότερα η Ορδή επιστρέφει, σπέρνοντας το χάος στον κόσμο του Warcraft...

Ο γηραιός σαμάνος Νερ΄ζουλ έχει αναλάβει την ηγεσία της Ορδής και ανοίγει ξανά τη Σκοτεινή Πύλη. Οι βάναυσοι πολεμιστές του λεηλατούν το Αζεροθ, πολιορκώντας το καινούριο φρούριο του Νέδεργκαρντ. Εκεί, ο αρχιμάγος Κάντγκαρ και ο διοικητής της Συμμαχίας Τουράλυον οδηγούν την ανθρωπότητα και τους ξωτικούς και νάνους συμμάχους τους ενάντια στη νέα αυτή εισβολή.
Όμως ο Κάντγκαρ μαθαίνει πως υπάρχουν μικρές ομάδες ορκ που φαίνεται να έχουν άλλους στόχους πέρα από την εισβολή. Ακόμα χειρότερα, μαύροι δράκοι έχουν θεαθεί και φαίνεται να βοηθούν τους ορκ. Για να υπερνικήσει τα σκοτεινά σχέδια του Νερ΄ζουλ, η Συμμαχία θα πρέπει να εισβάλει στην κατεστραμμένη πατρίδα των ορκ. Θα μπορέσει ο Κάντγκαρ και οι σύντροφοί του να σταματήσουν το σατανικό σαμάνο προτού καταστρέψει και τους δύο κόσμους;

Μια αυθεντική ιστορία μαγείας, πολέμου και ηρωισμού, βασισμένη στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Christie Golden (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Aaron Rosenberg

Aaron Rosenberg (Συγγραφέας)

Ο Aaron Rosenberg κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ και μένει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά του. Διδάσκει αγγλική φιλολογία ενώ έχει γράψει και εκπαιδευτικά βιβλία. Έχει γράψει μυθιστορήματα για τις σειρές των "Star Trek", "StarCraft", "Warcraft", "Warhammer" και "Exalted", ενώ έχει εργαστεί επίσης και στο σενάριο των παιχνιδιών των StarTrek, Warcraft και Warhammer. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα, στη διεύθυνση www.rosenberg-books.com ΟΟΟ^δΧΟΠΙ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βάιος Ζάχαρης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
464
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.512 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση