Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές

Πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα συμπεριφοράς που παρουσιάζουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας

Wyckoff, Jerry L.

Unell, Barbara C.

15.50€ -23% 12.00€

Αυτό το πρακτικό βιβλίο διδάσκει τους γονείς πώς να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα πιο κοινά προβλήματα συμπεριφοράς της προσχολικής ηλικίας. Από την επιθετικότητα και την αδελφική αντιζηλία, μέχρι την ακαταστασία και τα ψέματα, ο οδηγός αυτός προσφέρει με σαφήνεια απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές. Παράλληλα περιγράφει και τα βασικά λάθη των γονιών και προτείνει λύσεις, από τις πιο απλές έως τις πιο σύνθετες, που θα τους βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με το παιδί τους, να παραμείνουν ήρεμοι σε έντονες καταστάσεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αγάπη που ξέρει να θέτει όρια. Με όπλο την υπομονή και τη σιγουριά που προσφέρει η γνώση, οι γονείς μπορούν να διδάξουν τη σωστή συμπεριφορά στα παιδιά τους και να απολαύσουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Αθανασιάδης, Βασίλης (Μεταφραστής)


Wyckoff, Jerry L. (Συγγραφέας)

O Jerry Wyckoff L., ψυχολόγος και πρώην καθηγητής πανεπιστημίου, εργάζεται εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια με παιδιά και οικογένειες. Είναι πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Είναι συγγραφέας πολυάριθμων παιδαγωγικών βιβλίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Unell, Barbara C. (Συγγραφέας)

Η Barbara Unell είναι εκπαιδευτικός γονέων, δημοσιογράφος, πρώην αρθρογράφος της εφημερίδας Kansas City Star και δημιουργός του περιοδικού Twins, καθώς και του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλος "Kindness is contagious... Catch it!" ( "Η καλοσύνη είναι μεταδοτική... κολλήστε την!"). Είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών και συγγραφέας πολυάριθμων παιδιαγωγικών βιβλίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
304
Διαστάσεις:
20.4x14
Βάρος:
0.401 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση