Πατάπιος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πατάπιος

Ο ταπεινός εξ Αιγύπτου φιλόσοφος και όσιος

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

12.00€ -10% 10.80€

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο του Νικολάου Α. Μαργιωρή που πρωτοεκδόθηκε το 1970 (δύο εκδόσεις). Αφορά τον βίο και το έργο ενός αγίου ανδρός, που κατανάλωσε τη ζωή του διδάσκοντας την αληθή έννοια της διδασκαλίας του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, που είναι η αγάπη, η ανοχή, η συγχώρεση και η κάλυψη των αδυναμιών και σφαλμάτων των συνανθρώπων. Το θαυματουργικό έργο του καταδείχτηκε με τη θεραπεία της φάγουσας (καρκίνου) και θεωρείται ο κατανικητής της...
Παράλληλα εξιστορούνται οι δύσκολες καταστάσεις των πρώτων μεταχριστιανικών χρόνων, οι αιρέσεις που υπήρχαν ή δημιουργήθηκαν και η αντιμετώπισή τους από τα φωτισμένα πνεύματα της εποχής.
Επίσης διατυπώνεται το χριστιανικό εσωτερικό πιστεύω με ψυχική ορμή και με απόλυτη λογικότητα που εδραιώνει στις ανθρωποψυχές το μεγαλείο της Αλήθειας, όταν αυτή παρουσιάζεται.

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

Νικόλαος Α. Μαργιωρής (Συγγραφέας)

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή. Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
220
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.338 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση