Παρίσι
zoom in

Γνωρίστε το Παρίσι με ξεναγό το National Geographic, που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει το όνομά του με το πάθος της αναζήτησης και της εξερεύνησης. Σ` αυτόν το εύχρηστο οδηγό, ανάμεσα στα αξιοθέατα που παρουσιάζονται, το NG σας προτείνει μέρη πολύ ή λιγότερο γνωστά ώστε η περιπλάνησή σας στην πόλη του Παρισιού να γίνει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία.
- Λεπτομερείς περιγραφές και πληροφορίες για τα αξιοθέατα
- Στοιχεία από την ιστορία, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη ζωή
- Πάνω από 190 έγχρωμες φωτογραφίες
- 20 λεπτομερείς, έγχρωμοι χάρτες
- Προτάσεις περιπάτου με αναλυτικούς χάρτες
- Έργα τέχνης και κατόψεις μουσείων
- Καθετί που ενδιαφέρει τον ταξιδιώτη, και φυσικά πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις αγορές και τη διασκέδασή σας.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Lisa Davidson (Συγγραφέας)

Η Lisa Davidson ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Έχει συνεργαστεί με το "Village France", το "France par Excellence" και τον διεθνή δημοσιογραφικό οργανισμό "World Media Network", με έδρα το Παρίσι. Έχει εκδώσει το βιβλίο "Baboushka and Dedoushka" -απομνημονεύματα της ρωσικής επανάστασης. Σήμερα συνεργάζεται με το "Beaux-Arts Magazine" και με τον εκδοτικό οίκο "Gallimard".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Elisabeth Ayre (Συγγραφέας)

Η Elisabeth Ayre είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος που ζει στο Παρίσι. Έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες "International Herald Tribune" και "The Independent" και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά "Village France" και "France par Excellence". Είναι συγγραφέας του βιβλίου "They Don΄t Take No for an Answer". Σήμερα είναι συντάκτης της εφημρίδας "Variations" και συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο "Gallimard".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βαγγέλης Γεωργακάκης (Υπεύθυνος Σειράς)


Μαρία Κουκιάδη (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
271
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.558 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση