Πάρε τη ζωή στα χέρια σου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πάρε τη ζωή στα χέρια σου

Ο αγώνας για τη γυναικεία αυτοεκτίμηση

Nathaniel Branden

Αυτός ο μικρός οδηγός βοηθάει τις γυναίκες να κατανοήσουν τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, προκειμένου να αποκτήσουν υψηλό αίσθημα αυτοεκτίμησης και να χαρούν τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που τους προσφέρει το μακρύ ταξίδι της ζωής τους. Ο συγγραφέας εξηγεί ότι τα θεμέλια μιας υγιούς αυτοεκτίμησης αποτελούν οι παρακάτω έξι βασικές αρετές: να ζεις συνειδητά, να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, να έχεις ευθύνη του εαυτού σου, να ορθώνεις το ανάστημά σου, να έχεις στόχους, να διαθέτεις προσωπική ακεραιότητα. Ο N. Branden βρίσκει την ευκαιρία να απαντήσει στα ερωτήματα που συνεχίζουν να βασανίζουν, ίσως πολύ περισσότερο σήμερα, τη σύγχρονη γυναίκα: Είναι εγωισμός να λέω όχι, όταν θέλω να πω όχι; Γιατί φοβάμαι την επιτυχία; Ποιος είναι αυτός που θα με αγαπήσει και θα με κάνει να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου; Οι αδύναμες γυναίκες είναι πιο επιθυμητές και η ζωή τους είναι πιο εύκολη; Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στη γυναίκα που επιθυμεί να εισέλθει στο δρόμο της προσωπικής εξέλιξης και της κατάκτησης της ευτυχίας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αγορίτσα Μπακοδήμου

Αγορίτσα Μπακοδήμου (Μεταφραστής)

Η Αγορίτσα Μπακοδήμου γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα, όπου και ζει. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μετάφραση και όποτε μπορεί ταξιδεύει. Σύντροφός της στο ταξίδι ο ποιητής Παναγιώτης Κερασίδης.

Nathaniel Branden (Συγγραφέας)

O Nathaniel Branden είναι διδάκτορας ψυχολογίας. Εξασκεί το επάγγελμα του ψυχοθεραπευτή στο Λος Άντζελες και δίνει διαλέξεις σε εταιρίες σε όλο τον κόσμο, διδάσκοντας την εφαρμογή των αρχών της αυτοεκτίμησης στη σύγχρονη επαγγελματική ζωή. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ άλλων και του κλασικού The six Pillars of Self-Esteem, και των πιο πρόσφατων The art of Living Consciously και Self-Esteem at Work: How Confident People Make Powerful Companies.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
183
Διαστάσεις:
17x12
Βάρος:
0.177 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση