Παίζω, νηστεύω, μαγειρεύω!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Παίζω, νηστεύω, μαγειρεύω!

Λαχταριστές, νηστήσιμες, υγιεινές συνταγές για παιδά

Ιωάννα Σκαρλάτου

9.00€ -10% 8.10€
Τέσσερις εποχές γεμάτες από παιδικές αναμνήσεις. Τα παιδιά, ζωγραφίζουν στο ημερολόγιό τους την καθημερινότητα και τις σκέψεις τους γύρω από το θέμα της νηστείας... Ακόμα, μαγειρεύουν υπέροχες και λαχταριστές νηστήσιμες υγιεινές συνταγές και παίρνουν μέρος σε διάφορες σχετικές δραστηριότητες. Δοκιμάστε τις και δε θα χάσετε! Μερικές από τις Νηστίσιμες Συνταγές μας... Ζελέ με φρούτα και αμύγδαλα,τάρτα σοκολάτας, λαζάνια με μανιτάρια, κουλουράκια, κορμός με μπισκότα, ζελέ φράουλα, πιτσάκια γιογκάκια, αλμυρά κεκάκια με πιπεριές, μιλφέιγ, μους σοκολάτα, κρουασανάκια με ελιές και μανιτάρια, σουβλάκια με πατατάκια, γρανίτα από δροσερά, φρούτα, ελιόψωμο, φανουρόπιτα, κέικ με καρύδια, μηλοπιτάκια, πρόσφορο, νηστήσιμο σουφλέ, δίχρωμηπ πανακότα, νηστήσιμα σάντουιτς, νηστήσιμο εκμέκ, νηστήσιμα σοκολατάκια με κόκκους ρυζιού, τούρτα με κορμό και κρέμα σοκολάτας, σάμαλι με σοκολάτα, σοκολατόψωμο, γεμιστά μπισκότα σοκολάτας.
Πέγκυ Φούρκα

Πέγκυ Φούρκα (Εικονογράφος)

Η Πέγκυ Φούρκα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση το 1994, ενώ παράλληλα σπούδασε σχέδιο, χρώμα και την τέχνη της αγιογραφίας. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στο παιδικό βιβλίο. Από το 1996, λοιπόν, σε συνεργασία με αξιόλογους συγγραφείς, έδωσε ζωή και κίνηση σε πολλά βιβλία για παιδιά που κυκλοφορούν από πολλούς εκδοτικούς οίκους. Συνεργάζεται επίσης με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στην εικονογράφηση εκπαιδευτικών βιβλίων για τις τάξεις του δημοτικού.


Ιωάννα Σκαρλάτου

Ιωάννα Σκαρλάτου (Συγγραφέας)

Η Ιωάννα Σκαρλάτου γεννήθηκε στην Αθήνα, έχοντας καταγωγή την όμορφη Αμοργό. Είναι εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων. Είναι τακτικό μέλος του Ελληνικού Κύκλου του Παιδικού Βιβλίου. Βιβλία της κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παραμυθία, Ψυχογιός, Ακρίτας, Παρρησία, Σμυρνιωτάκης και εάν και οι ιστορίες της έχουν βραβευτεί τρεις φορές από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, την Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και το 2014 τιμήθηκε με το Α Βραβείο στον κρατικό Ιταλικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας Associazone Amici dell Umbria για το παιδικό βιβλίο της "Χριστούγεννα στην κοιλιά της μαμάς μου", εκείνη θεωρεί πώς το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί κάποιος να κερδίσει είναι, χρησιμοποιώντας μικρές χρωματιστές λεξούλες, να ταξιδεύει μαζί με τα παιδιά σε ψηλότερους "Ουρανούς". Είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Μεταξά και έχουν δύο παιδιά. Όνειρο της είναι ...όλοι όσοι διαβάζουν τις ιστορίες που με πολλή αγάπη γράφει... να συναντούν την παιδική ψυχή που φωλιάζει στις καρδιές τους...
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
68
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.27 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση