Όταν έρθει ο καιρός για την Πόλη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Όταν έρθει ο καιρός για την Πόλη

Χάρης Κουπάτος

17.24€ -11% 15.34€

Το βιβλίο αυτό, χωρίς να είναι προφητικό, είναι εμπνευσμένο από τις προφητείες του Ελληνικού Έθνους και οφείλεται στην βαθειά μου πίστη ό,τι κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθούν. Τα πρόσωπα του έργου και η υπόθεσή του είναι φανταστικά και τα γεγονότα διαδραματίζονται στο μέλλον, παρόλο που μερικά επεισόδια είναι βγαλμένα από προσωπικά μου βιώματα.
Όλα αυτά τα χρόνια νοιώθω ότι επιτελέσθηκε μια σοβαρή αποδόμηση σ` όλους τους τομείς της Ελληνικής επικράτειας. Κάποιοι, γνωστοί-άγνωστοι εξουσιαστές εκμεταλλευόμενοι τα αποτελέσματα της οικονομικής καταστροφής, την οδύνη, αλλά και την αφέλεια και την ανεκτικότητα των ανθρώπων μπόρεσαν να ανατρέψουν, να αποδομήσουν και να αντιστρέψουν αυτά που θεωρούνταν διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού. Χρησιμοποίησαν την επιρροή και την πειθώ τους, για να εξαπατήσουν τον λαό μας, φτάνοντας μέχρι το σημείο να προσπαθούν να τον πείσουν να αποδεχτεί μοιρολατρικά όλες τις προκλήσεις της ζωής.

Χάρης Κουπάτος (Συγγραφέας)

Ο Χάρης Κουπάτος γεννήθηκε στην Πάφο το 1951. Απεφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1973. Μετά την απόλυση του από την Ε.Φ. άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία και παράλληλα ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση. Μεταξύ άλλων υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του Παφιακού Συλλόγου Αθλοπαιδιών και του Συνδέσμου Εφέδρων Πάφου καθώς και Πρόεδρος του Προσκοπικού Συνδέσμου Πάφου και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου. Το ιστορικό αφήγημα "Κύπρος 1974: Όταν σπάζει η σιωπή" είναι το πρώτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Λευκωσία
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
468
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.468 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση